Serverlerde ırkçılık yok değil tabi ama alınganlığa gerek yok, adamların özelliği bu ırkçı mutlaka çıkıyor içlerinden tıpkı bizde olduğu gibi. Takmaya lüzum yok, hatta gerektiğinde kendinizle alay edebilmelisiniz. Fakat tartışmanızda birşey dikkatimi çekti: "Türküm" denildiği için faşist olunan başka ülke yok. Fransada yaşayan bir Fransız "ben Fransızım" dediği zaman ırkçı - faşist olmuyor ama bizim ülkemizde "Türküm" demek ırkçılık ve faşistlik oluyor... Faşistlik demek sınır ötesindeki topraklara göz dikmek demektir. Bilmediğiniz kelimeleri kullanıp rezil olmayın. Koyu milliyetçi değilim, daha çok vatanseverim, dünyayı sadece Türkler yönetsin gibi ütopik görüşlerim de yok, hiçbir ırka özel bir kin beslemiyorum ve dünya barışını her zaman tercih ederim ama Türk olmaktan da şikayetçi olmaz aksine gurur duyarım.
Ayrıca Türklüğümüze laf gelmesin diye ban topic açtığınız zaman Türklüğe daha fazla zarar verdiğinizi, bizleri komik duruma düşürdüğünüzü unutmayın. Özellikle saldırıların ırkınıza yönelik olduğu alınganlığını gerçek olsa bile yansıtmayın.
Ben tarafsız bir gözle ilettim bu mesajı, tartışmaya girmek ya da birilerini kırma amacım yok. GG