Author Topic: Kapikulu Manifestosu  (Read 5748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oguzhangoka

• Noble
  • **
  • Renown: 23
  • Infamy: 7
  • cRPG Player
  • Deli kıza naz yap demişler, gitmiş halıya sıçmış..
    • View Profile
  • Faction: Kapikulu
  • Game nicks: GokTurK_Kagan
  • IRC nick: .......
Re: Kapikulu Manifestosu
« Reply #30 on: August 01, 2013, 05:23:46 pm »
lan amına atladıgımı safmısın sen orda turk kullandılar yazdım bu yazıyı turklere ırcılık yapılıyor dedıgınızdede benı ılgılendırır anladınmı ? ayrıca göt lalesi Belki oyunun en iyisi degilim ama butun kapikulundan iyiyiim şimdi sg kumla oyna.

Tamam o zaman kapıkuluna ırkçılık yaptılar diye değiştirsin Ozan abiye söyliimde. Dediğin ii olma lafınada çükümle gülüyorum. Sen çok büyümüşsün git bülüğünle oyna. ben kumla oynarım.
visitors can't see pics , please register or login

Offline Tonyukuk

• Count
  • Renown: 258
  • Infamy: 58
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Game nicks: MikariN
  • IRC nick: MikariN
« Reply #31 on: August 01, 2013, 05:28:56 pm »
şu amına kodumun mağduruzda mağduruz modunu bi geçin amk..50 tane key le yakalnınca mağdur olmuyonuzda millete tekme yumruk atınca mı mağdur oluyonuz..faşo
Unreal:
Essay ban, 800 words on: "Accepting defeat and learning from it"

GEEKİLLER:only 2 words: "Fuck You!"

Offline oguzhangoka

• Noble
  • **
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #32 on: August 01, 2013, 05:31:15 pm »
Hitleğr yazmayı nasıl başardın amk "ğ" yakın bile değil o harflere.

Biz sana Götkürt diyormuyuz lan? Demiyoruz. Sen şimdi burada Kapıkulunu savunuyosun bize, e ben Kapıkulundayken bundan 2 yıl önce seni 6 aydır TS uğramıyo diye klandan attıklarında saydırıyodun şimdi götünü yaladığın heriflere? :D Umut oyunu oynamıyo bile sen ona nerften ağlıyor diyorsun :D Millete söyledikleriniz yaptıklarınızı tutsun diyorsun , kendi yaptıklarına bak :D Ulan şu foruma mod olayım varya %99 uyarı verdirtecem ilk sana

Bir hit ler yazdın mı (forumla alakalı) einstein yazıyor o yüzden ğ koydum oraya...

2. nakarata gelince beni klandan atmadılar. Hiçbir zaman hiçbir yerde ben hatırlamıyorum. Attılarsa da ben o konuda bilgilendirilmedim. ki o zaman bir daha klana almazlardı ki ts ye girmeye başlıyalı daha 1 ay oluyor. öncesinde de yılda 1 kere belki girmişimdir tsye..O zamnlar oyuna girmedim çünkü pc ile ilgili bir sürü problemler oldu. Benim kapıkuluna saydırdığı mı öyle birşey varsa ispatla klanı bırakayım. o kadar da büyük söylüyorum..
« Last Edit: August 01, 2013, 05:44:14 pm by oguzhangoka »

Offline Tonyukuk

• Count
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #33 on: August 01, 2013, 05:34:05 pm »
sus faşişt..senın gibilerin eline napalm versek kendınden olmayanları katledicen
Unreal:

Offline oguzhangoka

• Noble
  • **
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #34 on: August 01, 2013, 05:36:56 pm »
sus faşişt..senın gibilerin eline napalm versek kendınden olmayanları katledicen

Donçükük bi sus yahu adam asmak kesmek bu kadar kolay mı sanıyorsun. Sana çocuk oyuncağı falan mı geliyor bunlar heryerde dillendiriyorsun.. İnsan ol biraz.

Offline Tonyukuk

• Count
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #35 on: August 01, 2013, 05:49:01 pm »
donçükük ne faşo insan gibi bisi bul..16 yasında gelmiş 30 yasında agız yapıo kekeye bak
Unreal:

Offline Imperious

• Count
  • Renown: 235
  • Infamy: 35
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Faction: Kapikuku
  • Game nicks: Lacoste
  • IRC nick: DIE
« Reply #36 on: August 01, 2013, 05:51:00 pm »
Tamam o zaman kapıkuluna ırkçılık yaptılar diye değiştirsin Ozan abiye söyliimde. Dediğin ii olma lafınada çükümle gülüyorum. Sen çok büyümüşsün git bülüğünle oyna. ben kumla oynarım.
Bir hit ler yazdın mı (forumla alakalı) einstein yazıyor o yüzden ğ koydum oraya...

2. nakarata gelince beni klandan atmadılar. Hiçbir zaman hiçbir yerde ben hatırlamıyorum. Attılarsa da ben o konuda bilgilendirilmedim. ki o zaman bir daha klana almazlardı ki ts ye girmeye başlıyalı daha 1 ay oluyor. öncesinde de yılda 1 kere belki girmişimdir tsye..O zamnlar oyuna girmedim çünkü pc ile ilgili bir sürü problemler oldu. Benim kapıkuluna saydırdığı mı öyle birşey varsa ispatla klanı bırakayım. o kadar da büyük söylüyorum..
eger gokturk sensen  senın 20 klanda karakterın var Barlas_Gokturk bılıyorum en azından.. bende barlasın lideri olduguma gore efendım dıceksin hatta dur dur Kaan'ım dıyeceksın EFENDINIM LAN BEN SENİN İTAAT EDECEKSİN  8-)  8-)  8-)   Ayrıca 1 tane stratta ıyı adam soyle benden ben oyunu bırakıyım Kapikulunda... eskısı gıbı degıl kı sıte sana ss atayım ayrıca aldıgım adamalar ne great lancele tek vurusluk kill nede puanlarım kalkan ile kalabalık arasında durup alınan puanlar degıl :) şimdi ciddi anlamda kumla oyna o yakısır bundan sonra

Offline oguzhangoka

• Noble
  • **
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #37 on: August 01, 2013, 06:17:11 pm »
eger gokturk sensen  senın 20 klanda karakterın var Barlas_Gokturk bılıyorum en azından.. bende barlasın lideri olduguma gore efendım dıceksin hatta dur dur Kaan'ım dıyeceksın EFENDINIM LAN BEN SENİN İTAAT EDECEKSİN  8-)  8-)  8-)   Ayrıca 1 tane stratta ıyı adam soyle benden ben oyunu bırakıyım Kapikulunda... eskısı gıbı degıl kı sıte sana ss atayım ayrıca aldıgım adamalar ne great lancele tek vurusluk kill nede puanlarım kalkan ile kalabalık arasında durup alınan puanlar degıl :) şimdi ciddi anlamda kumla oyna o yakısır bundan sonra

Kapıkulundan Bir aylığına ayrıldım gibi bişi oldu barlas a..Dediğim bilgisayarım bozulup tekrar oyuna döndüğüm zamanlardan birinde. Neden biliyor musun Kapıkulu artık aktif değil dediler sizden birkaç eleman. Başkada hiçbir klana gitmedim.. Sonra bi ara siege de bir iki kapıkulu na rastladım.. dedim siz kapanmadınız mı!! yo neden kapanalım muhabbeti döndü dedim. ben kapıkulundaydım... yani bi ay klanına geldiysemde hatayla oldu... Tamam mı koç. Benimde yan charlarım var kd oranları  1/1 in üstünde. Bizde biliyoruz yani çift elle blok yapmayı ayrıcalığım bu diyorsan..
« Last Edit: August 01, 2013, 06:20:30 pm by oguzhangoka »

Offline Tonyukuk

• Count
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #38 on: August 01, 2013, 06:19:10 pm »
dedi naber dedim iyidir dedi ee dedi dedim ne dedi iyidir.
Unreal:

Offline OttomanSniper

• Count
  • Renown: 175
  • Infamy: 97
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Game nicks: Greek_OttomanSniper Roof_Monkey
  • IRC nick: _Sniper
« Reply #39 on: August 01, 2013, 07:22:31 pm »
Serverlerde ırkçılık yok değil tabi ama alınganlığa gerek yok, adamların özelliği bu ırkçı mutlaka çıkıyor içlerinden tıpkı bizde olduğu gibi. Takmaya lüzum yok, hatta gerektiğinde kendinizle alay edebilmelisiniz. Fakat tartışmanızda birşey dikkatimi çekti: "Türküm" denildiği için faşist olunan başka ülke yok. Fransada yaşayan bir Fransız "ben Fransızım" dediği zaman ırkçı - faşist olmuyor ama bizim ülkemizde "Türküm" demek ırkçılık ve faşistlik oluyor... Faşistlik demek sınır ötesindeki topraklara göz dikmek demektir. Bilmediğiniz kelimeleri kullanıp rezil olmayın. Koyu milliyetçi değilim, daha çok vatanseverim, dünyayı sadece Türkler yönetsin gibi ütopik görüşlerim de yok, hiçbir ırka özel bir kin beslemiyorum ve dünya barışını her zaman tercih ederim ama Türk olmaktan da şikayetçi olmaz aksine gurur duyarım.

Ayrıca Türklüğümüze laf gelmesin diye ban topic açtığınız zaman Türklüğe daha fazla zarar verdiğinizi, bizleri komik duruma düşürdüğünüzü unutmayın. Özellikle saldırıların ırkınıza yönelik olduğu alınganlığını gerçek olsa bile yansıtmayın.

Ben tarafsız bir gözle ilettim bu mesajı, tartışmaya girmek ya da birilerini kırma amacım yok. GG

Offline Tonyukuk

• Count
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #40 on: August 01, 2013, 07:36:20 pm »
ashfgasgfajskfa ottoman sende mi. sen bari yapma.neyın ne oldugu biliyoruz rahat ol sen.
Unreal:

Offline YnScN

• Count
  • Renown: 261
  • Infamy: 55
  • cRPG Player
    • View Profile
  • IRC nick: YnScN
« Reply #41 on: August 01, 2013, 08:26:08 pm »
hala kapikulunun en ıyı degıl en kalabalık oldugunu anlayamadın mı ? o kadar kalabalık kı lıderınle konusurken dıyor kı adam ladderda tanımadıgım 10-15 tane adam var dıyor.... Savasına gırıyorsun ben bılmıyorum o kale ıcınde ne oldugunu o kale sahıbı bılıyor dıyor :O klanda cok baslılıga ızın verıyor klanın lideri kim belli olmuyor her kes kendı iktiarini kurmus kualisyon hukumetı ıle yonetılıyor ama sultan ozan kendının yonettıgını sanıyor...

1,5 yıldır 3 üyesiyle takılan çetenin elebaşı gelmiş bize klan yönetmeyi öğretiyor mk.

lan amına atladıgımı safmısın sen orda turk kullandılar yazdım bu yazıyı turklere ırcılık yapılıyor dedıgınızdede benı ılgılendırır anladınmı ? ayrıca göt lalesi Belki oyunun en iyisi degilim ama butun kapikulundan iyiyiim şimdi sg kumla oyna.

bu tartışma bana şunu hatırlattı
https://docs.google.com/document/d/1p0q62yfrG_dG36IyJBKDmC_DYxlB5N5c5UtWyQXi24g/edit

Offline Imperious

• Count
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #42 on: August 01, 2013, 08:54:10 pm »
1,5 yıldır 3 üyesiyle takılan çetenin elebaşı gelmiş bize klan yönetmeyi öğretiyor mk.

bu tartışma bana şunu hatırlattı
https://docs.google.com/document/d/1p0q62yfrG_dG36IyJBKDmC_DYxlB5N5c5UtWyQXi24g/edit
3 uye ıle dostlarım sayesınde stratlarda en az 4toprakla bitirdim :))  hayatım  dostlarım tarafından gotumden sıkılmekle gecmedı sızde oldugu gıbı... bunuda hıc bır sey sayesınde yapmıs olamam oyle dıglımı ??  sımdı YNSCN yazmaya benzemedıgını anladın mı atar yapmanın hepsinin anasına sovdum hepsini assagıladım ama  neden benı satmadılar ?  bu yuzden GEREKİRSE BENDEN OGRENECEKSİN..

ayrıca 9 yasında bıle olasam senı sıkımle evırı cevırır gotumle sıkerım..

Offline YnScN

• Count
  • Renown: 261
  • Infamy: 55
  • cRPG Player
    • View Profile
  • IRC nick: YnScN
« Reply #43 on: August 01, 2013, 09:11:02 pm »
3 uye ıle dostlarım sayesınde stratlarda en az 4toprakla bitirdim :))  hayatım  dostlarım tarafından gotumden sıkılmekle gecmedı sızde oldugu gıbı... bunuda hıc bır sey sayesınde yapmıs olamam oyle dıglımı ??  sımdı YNSCN yazmaya benzemedıgını anladın mı atar yapmanın hepsinin anasına sovdum hepsini assagıladım ama  neden benı satmadılar ?  bu yuzden GEREKİRSE BENDEN OGRENECEKSİN..

Ya hakkaten gülüyorum şuan yazdıklarına. Ulu hazar söyle ne yaptında sana 4 toprağı verdiler, bizi bilginle aydınlat. Biraz daha sorsam ottomanken 20 kale 30 şehirim vardı diyeceksin galiba. Ulan daha 3 hafta önce "ben kapıkulu bıdı bıdı" yazmıştın Merclere gidecem demiştin o iş ne oldu? Yolda benzinin bitti geri döndün herhalde? Yada teyzemlere gidecem 1 hafta yokum yazacaktın merc mi yazdın acaba?

Hazar bunu evde denerken kameralarımıza yakalandı, bir sonraki mesajı nasıl yazacağı merak konusu.

Offline Imperious

• Count
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #44 on: August 01, 2013, 09:33:31 pm »
Ya hakkaten gülüyorum şuan yazdıklarına. Ulu hazar söyle ne yaptında sana 4 toprağı verdiler, bizi bilginle aydınlat. Biraz daha sorsam ottomanken 20 kale 30 şehirim vardı diyeceksin galiba. Ulan daha 3 hafta önce "ben kapıkulu bıdı bıdı" yazmıştın Merclere gidecem demiştin o iş ne oldu? Yolda benzinin bitti geri döndün herhalde? Yada teyzemlere gidecem 1 hafta yokum yazacaktın merc mi yazdın acaba?

Hazar bunu evde denerken kameralarımıza yakalandı, bir sonraki mesajı nasıl yazacağı merak konusu.

O topraklarıda 30 tane nativeden adam getırdım dıye aldım... ha ne kadar guvenılır oldukları suanda yanıma olmadıkalrından bellı hatalıyım ama hatice degıl netıce daha kaybetmedım oraları :)

Karıstırsanda karıstırmasanda ınsanlar bılıyor eskı uyen bıle soylemıs sana demıskı turklerın ırkcılaga magruz kaldıgını soyleyerek bızı kucuk dusuruyorsunuz demıs :) topicigin basındada aynısını soyledım :) ama senın uyen hoplaadı .. bana cevap verdım sen hopladın....  merclere gıttım sonra ne mi oldu ? senı bılmem ama benım en azından bu oyunda bır yerım var sızın yuzunuze sıktır cektıgını soyleyenler donmem ıcın rica ettıler 
ayrıca su oyunda klan ıcınde bır bırını satmaya en meyilli klanın uyesı olacagıma 3 tane gercek dostumla durmayı tercih ederim anladıııı _?
« Last Edit: August 01, 2013, 09:40:59 pm by GunTR »