güzel arkadasım yanlısklıla sana ban poll demısım sen oyun ıcı anlamısın oyun dısında(forumda yanı. bunu yazdım ya utanıyorum sana attıgım lınkı okusan neden oldugunu anlıcanda)ota boka adam banlatmaya calısan guray ıle senın yumrugun için banlatan gnjus arasında fark yok anlata bıldım mı ?
ayrıca bende kapikulu oldum neden kımse bana boyle bır sey yapmadı ? cunku adam m ye basınca her hangı bır sey yapmadım (m bastı dıye adama yumruk atmak ne amına kodugum )
hala kapikulunun en ıyı degıl en kalabalık oldugunu anlayamadın mı ? o kadar kalabalık kı lıderınle konusurken dıyor kı adam ladderda tanımadıgım 10-15 tane adam var dıyor.... Savasına gırıyorsun ben bılmıyorum o kale ıcınde ne oldugunu o kale sahıbı bılıyor dıyor :O klanda cok baslılıga ızın verıyor klanın lideri kim belli olmuyor her kes kendı iktiarini kurmus kualisyon hukumetı ıle yonetılıyor ama sultan ozan kendının yonettıgını sanıyor...
Ottoman_Guard ile Erobo olsun liderde o zaman gor muhtesem kapikulunu....2'sı ıle dalga gecıyorlar ama bır kere cıkıp höt demiyor adamlar sonuc ne ? 1 kere daha dalga gecıyorlar tepki yok sg bu adam salak musluman turkler gıbı degıl (senın gıbı) deyip bırakıyorlar dalga gecmeyi
neyse ben anlatmak ıstedıgımı anlattım bır daha turk ısmını kullanmamanızı rıca edıyorum o kadar.
Tamam tamam en birinci sensin a.q. ne desem boş o kadar anlattım neden guraya oyle demediğimi neden gnjus a .... çocuğu yazdığımı. Sen adamı bana savundun mu baştan? savundun. Ben de sana tek bi konu ile alakalı değil öyle olması dedim mi?? Neyini anlamamak ta ısrar ediyorsun!!! Bu arada klan olarak kalabalık olmak bir güç göstergesidir. Yeni başlayan adam varsa sonuçta birgün iyi oyuncu olacak noobluğu bakii kalmayacak. Hem benim klanımda olduğu için savaşlarda bizdeki iyi oynayanlar sayesinde exp kasmış olacak. hyr ne yani Türklerin en büyük klanı biziz bu kadar basit!! adamlar klanlara göz gezdirirken illa senin nasıl oynadığına bakmaz, klan olmanın amacı kendi başına ortalığı dağıtmak değildir. Takım olarak birşey yapabilmektir. Bunu anlamadıkları için durmadan yeni klanlar kuruyorlar. Sen kendi düşüncenle yaşa ben kendi düşüncemle aga!!!
Sana sıraladım nedenlerini bana diyorsun yımrıh atma!! saydın. Anlatıyoruz a.q. tek bu olay değil diyoruz. neden anlamak istemiyorsun. Kapasiten mi yetmiyor yoksa!!! Sana BÜYÜK HARFLERLE YAZARSAM BELKİ ANLARSIN TEK KONU BU OLSAYDI O ZAMAN EVET ÖYLE DERDİM DİYORUM... kapıkulu birbirine düşşün diye güray a küfür etmemi mi istiyorsun ki güray a da uyarı vermişler, bu konudan gnjus a birşey yapmıyorlar diyorum.. ADMİN TARAF MI TUTUYOR Kİ!!! ACABA!!!diyorum. Sen bana adama yımrıh atma diyorsun. Tekrar tekrar bana aynı şeyleri eksiltili olarak cevap verdiğin için sana neden güraya ... çocuğu demediğimi Her seferinde tekrar yazıyorum!!! Ki o zaman ki konuyu bilsem ona göre de yorum yapardım konuyu bilmiyorum. Gerçek zamanlı olarak ne olmuşta ne olmuş bir fikrim yok... Belki de güray haklı dır belki de değildir. Tek bir kepçüklükten, birine yüklenecek değilim.!!! .... çocuğu gnjus çünkü onun ki daimi anlata biliyor muyum? Daha dün siege de 10/7 kd var, 4 tanesini tk dan ölmüşüm bir kere bile m basmamışım. Gnjus denilen .... çocuğundanda aynı anlayışı bekliyorum anlata biliyor muyum? Salaklığı geçsin istiyorum ben Güray ın oyle bir şeyi DAİMİİ OLARAK yapmadığını da biliyorum. o yüzden güray a bisi demiyorum. HALA ANLAMADIYSAN DA YAZARSAN. bu sefer bütün yorumu büyük harflerle yazıvereceğim!!!
Kapıkulu büyük olmasa da!!! (sana göre) bir banner taşıyor. demek ki adamın banner ımıza gıcığı var. Sen sırf banner yüzünden birine oy veriyorsan o zaman ırkçısındır.. tamam mı gülüm. Aynı konu; o zaman ben ırkçı olsaydım byzantium ların bana yaptığı envai çeşit harekete m bassaydım adamlarda bana karşı cephe alırdı... Beni düşmanı olarak görürdü... bende gnjus u kendime düşman görüyorum. Hala bana diyorsun güray ne güray ne papağan mısın a.q.