Gnjus diye savunduğunuz adam trolün biri. 1. si adama başta yumruk atmadım olayı bilmiyorsunuz a.q. sizin.... Elimdeki baltayı savurdum. adam benim ekranda görülmüyordu bile, soldan sağa doğru savurdum long axeyi, tam hareketin bitme anı yanımda koşan elemana o çıtlama gibi silahın hasar vermediğini apaçık bildiren ses geldi... ve ben o arada adamı hala görmedim... sonra alta bi baktım, eleman kick oyu vermiş. bende amelemi lan bu ..... dedim. gittim yumruk attım.Öldürmeye niyetim olsa (gnjus u oyunda görenler bilir başına zırh takmaz!!!) Long axe ile yukarıdan aşağıya tek darbe ve teamkill!!! Gnjus denilen elemanın kapıkulu düşmanı olduğunu biliyoruz, ama nedense biz ırkçı oluyoruz!!! Gnjus Sürekli bizim aleyhimize bir şeyler yapıyor. Daha öncede Ana karakterime head shot attı. El sonuna kadar özür diler diye bekledim!! yok. Sonra gittim gnjus a th attım yine ben banlandım. Sizin kafa yapınızı si....mm. Irkçılık mı değil mi orasına karışmam . Ama gnjus bu oyundaki en gereksiz karakter, tam bir trol, eziklik abidesi... Ben oyunda binlerce kez kendi adamımı kestim, onlarda beni kesti. Takımdan Gücümün %50 sine yakınını alan bir saldırı gelmedikten sonra asla M tuşuna basmadım. Bir yumrukla M ye basıp; ölmediği halde banlanma konusu açan bi ..... çocuğunu savunuyorsunuz burda.. Haksız olsaydım zaten unban konusunu açmazdım. th ten kim 2 gün ban yemiş? Sizinle yola çıkılmaz dostlar, siz adamı yolda koyar bi de yetişmesin bana diye arada yola sıçarsınız. ( Ki yapmışsınızda!!!)
Siz ırkçılık derler diye Türklüğünüzden vazgeçmişsiniz!!!
Alıngan olabilirim, milliyetçi olabilirim, kendi milletimi kayırabilirim, çünkü onlar uzaktan da olsa akrabam. Irkçılık denilen şey diğer milletlerden nefret etmek o bende yok, ama kendi milletimin daha iyi yerlere gelmesini isteyebilirim. Size göre milliyetçilik nedir? Irkçılık nedir? Ayrımınızı kendiniz yapın. Ona göre laf atın ortaya..