0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Benim anladığım Tek elli oyuncuların beyinsizmişcesine oynaması gerek kalkan kapalı amele amele gezicen
Sen ki KÇ olup erkek lisesinde millete dayayan yaratık sıradakı karluk mu anlayamadık
Maç yok mu maç ?
çok geç kaldın şiki
takımda kimler var
Ana Kadro:Mustafa - Bashibazouk : Her zaman ki gibi 1. dakikada ölmesiyle ünlü hareketlerini devam ettirdi.1 maç daha bu olay olursa sittin sene almam kadroyaTonyukuk - Bashibazouk : -Hearts - Bashibazouk : Istediğim şey hearst gibi oyunda bir fark yaratmanız.Otto-knight - Barlas : Fark yaratma denen olay yok oyunun iyi ama ortaya çıkaramıyorsun takım oyununda pasif kalıyorsunuz. Ne pasif ne agresif olucaksınız ortasını bulursan Kastamonulu - Bashibazouk : Sikici'ni partneri olarak çok iyi oldunuz.Harunyahya - Bashibazouk : Teamfightlarda aktif olmuyorsun spear olarak zayıfsın. Build değiştirVincent-ruth - Templar : Tam bir tank gibi girebiliyorsun her takımda olan bu tankı bizim takımdakilerin yardımıyla kolay öldürebiliyorsun.Sikici - Grey order : Artık benim emrimi alarak saldırmaya başladın bu güzel birşey bu olayı devam ettirdikçe yerin hazır takımda.Mete Han - Bashibazouk : Tam bir shielder olmadıgın surece takımda olma sansın hergun azalıyorCicero - KaptanAday Kadro:Archer:Beleg : Her yerde söylüyorsun vs'de alamadığım okçu yok diye.Dün 8 roundda tek bir el karşıdan okçu olduremedın teamfight olmadıgında , bana kendini kanıtla savaşlardaki anlıyım ne oldugunu.Zapenat : İyi okçusun bu gidişle takıma yükselmene az kaldıİso : Çok heyecanlısın biraz bunu yenmen gerekiyor.Okçu için en son olması gereken şey heyecan bu yüzden biraz rahat oynamaya çalışCavalary:HybridCanjohn : Hala kastamonulu mu sen mi diye düşünüyorum ama suan kastamonulu daha fazla damage'i oldugu ıcın cavalaryde senden onde oluyor.Battalgazi Miralay : Sikici'nin yedeği şuan sensin.Rapor vermen benim için en önemli özelliğin.Vasilidean2h/pole:Lacoste Casanowa : Takım olarak söylenenleri dinliyorsun ama bir fark yarattığın yok. Senin oynayıp oynamadığını bile zor hatırladım.Rabbitstayla : Senin başına buyruk hallerin beni delirtiyor.Maç öncesi söyledim bunu sana birkaç kere yakaladımda ama bir yerde adama saldırmak yerine okçunun vurmasını bekledin bu güzel birşey o yüzden şuan tek yapıcağın fark yaratmak. DiagonalCharon : Emirlere itaat son derece iyi seviyede takıma ilk giricek yedeklerden birisinConnyElendilHelgoring : Spear olarak harunyahya ile iyi gibi duruyorsunuz ama karşı takımda at çok az vardı bu yüzden bir yorum yapamıyorum onun dışında teamfightta bir boka yaramıyorsunuz.Shielder:Zoo Bugrahan : Azcık beynin çalışmaya başlamış görev adamı olmuşsun. Benim kalkanlılardan istediğim bugrahan gibi olmaları gerizekalı gibi oynucaksınız kalkanı kapat birine yancı ol eğer hit verme şansın %90 ise vur adama yoksa kapat o kalkanı.
dışardayım ameke
balkanların ve ortadoğunun en iyi atlısı milli takımda oynamak için hazır