İlk olarak Battal gaziye , Rabbite,Çarona ve Connye en büyük kazığı yaptın.
Haklı şuna bakarsan Rabbit 2h olarak ciddi bicimde işine yarar zaten kendinde övdün onu
Ana Kadro:
Mustafa - Bashibazouk
Tonyukuk - Bashibazouk
Hearts - Bashibazouk
Otto-knight - Barlas
Kastamonulu - Bashibazouk
Harunyahya - Bashibazouk
Vincent-ruth - Templar
Sikici - Grey order
Mete Han - Bashibazouk
Cicero - Kaptan
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.Vincent-ruth , Sikici, Hearts Dışındakiler resmen artık battal gazinin dediği olaya giriyor Çünkü bunların dışında o sayılanlar arasında bana göre diğer kadrodakilere haksızlık
Şu kadro arasındanBu kadro her zaman değişebilir alttaki isimlerden biri girebilir.
Aday Kadro:
Archer:
Beleg
Zapenat
İso
Cavalary:
Hybrid
Canjohn
Battalgazi
Miralay
Vasilidean
2h/pole:
Lacoste
Casanowa
Rabbitstayla
Diagonal
Charon
Conny
Elendil
Helgoring
Shielder:
Zoo
Bugrahan
2H grubu diyorsun 4 kişi seçiceksin
1-Çaron (Hiç de sevdiğim biri değildir ama hakkı var)
2-Rabbitstyla
3-Hearst
4-Artık burayada Bi Str koyman gerekir (kanımca)
Atlı seçiceksin kendin diyorsun atlı sadece bump yapıcak diye Battal gazi elimize veriyordu 34 lv atlı okçu ve sen bunu değerlendirmeyip saçma sapan kişileri atlı kadrosuna alıyorsun (Sikici hariç)
Okçu seçeceksin orda siktiğim bi okçu yok amk He bide Okadar adam seçiceksin Xbow yok bana kalsaydı okçu seçmezdim zaten battal gazi block kırıyor karşıdaki xbow veya hafif ne bok varsa indirir
Sen okçuyu ne için kullanacaksın zarar versin diyemi bi boka yaramaz o okçular Maçta Vicent gibi +3 leri basmış plate armorlu sikik gavatlar galicek o okçuların bi sik yapabilecek mi
2 tane xbow koy 5-6 tane okçudan daha iyi iş görür
Hadi Mızrakçı fikrin doğru ama uygulayan varmı bi Conny vardı adam gibi onuda harcadın kendi takımını oluşturdun blue team midir nedir heh bütün hepsi kendi adamın veya battal gaziyi koydun karşıya hepsini sonrada arada kalan iyi oyuncularada sövüdn durdun takımları bile eşit sağlayamadın sikten sikten İso mudur nedir bi boka yaramayan okçu verdin sonra siktirin gidin dedin bi bok da ayarlayamadın
zaten takım 10 kişi Vicenti ve sikiciyi almazsan zaten bi sik olmazdı aradad kaynasın diye belki 1 kere maça soktuğun adamıda (ghostwarior) bağırmasınlar diye araya sıkıştırmışsın gerisi zaten paso
Şimdi
1)Sen kimsin ?
2)Senin tanımıyorum dediğin adamların hepsi seni donunda sallar. Yazdığın adamlardanda ben o antremanda üstün olduklarına inandığım için o şekilde kurdum takımı.
3)Kaptan sen değilsin benim kaptan seçilmeme sebebimde senin gibi abidik gubidik tiplerin eline kalmaması içindir.Bana kalsa falan demişsin flamberiç diyen eleman sen isen zaten gerek yok geri kalanını yazmama.
4)Kastamonulunun atlıda ne olduğu hakkında en ufak bir fikrin bile yok =) Kargı / 1h-2h agır atlı bambaska kavramlar bunları bir ara öğren.
5)Atlı okçu seçildiğinde takımı 9 kişi bıraktığından dolayı ben tercih etmiyorum kullanmayı ama buna alışarak oynayabilirsek ilerde battal gaziyi kullanırız neden kullanmayalım. Zaten asil yedeklerden biri battalgazi olucak atlılarımız herhangi bir daralmaya uğrarsa müdahele edebilsin diye.
6)Ben Xbow kullanmıyorum maçlarda genelde ki hepsini geçtim herhangi bir xbow yok şuan ortada
7)Mızrak konusunda helgoring ve harunyahya nın connyden önde olma sebebi mikrofon kullanmaları ve hepsini geçtim aralarındaki en iyi spearcı suan helgoring ama o takım oyununa biraz alışmaya ihtiyacı var onu kapatırsa zaten harunyahya yerine girer.
8)Bir daha herhangi bir antremana gelme