Adam arabesk rapin başkenti aksaraydda yaşıyor şimdi
sıra geldi sefaya
Be orospu çocuğu seni ölü taklidi yap ölü taklidi yap amk laf yedikce ölü taklidi yapıyorsun bir kerede birincilik çabana sonver amk ya şimdi sen bashiye gittin orayıda karıştırmaya çalışırsın amk burada ben malkoçoğlu birliğini kurduktan sonra kıskançlığından çatladın ağbi benide al ağbi bende malkoçoğlu olabilirmiyim ağbi lütfen ağbi peler pls ağbi sw please ağbi diyen orospu cocuğu klandan beni attırıp aklınca kendi çevreni kurup herkesin önüne geçme çaban gel gelelim zaten divan başkanlığı olayına benim zamanımda da ozan abinin zamanında güğrayın zamanında da hiç bir sikime yaramadı o sadece adı divan başkanı gelip bi sikimide yapabilsen birşey demeyeceğiz ben aktif olamadığımdan divan üyeliğimi bıraktım hemen arkamdan güray divan liderliğini bıraktı eee sende birincilik çabalarının ilk evresi olarak divan başkanı oldun bi sikime yaramdın zaten orası ayrı bir konu ayrıca ben klandan atılıp tekrar tsye geldiğim de sen atıldın klandan çıksana tsden dedin ama ben klana tekrar girdim dediğimde sesinde bir götleşme oldu yani beni klandan attırıp emellerine ulaşma dalgan bi sikime yaramadı zaten ozan abi utku abi kısaca sana yalnışlıkla bu kadar güvenen adamlar da pişmanlıklarını anladılar senin KAHPELİĞİNDEN sonra hadi sg anası 3 kuruşluk yozgatléé
NOT: Yarın ygs olduğundan dolayı velim bugun internet yok amk senin dedi bende o yüzden ts ye girmiyorum babam falan aşşağayı indikçe ben gelip bakacağım buarya saygılar hürmetler bol güneşler sefa piçi senin daha 2 senen var heyecanlanma
vay amına koduğumun şizofreni ne drama yaratmışsın kafandan okurken kanım dondu, oyun lan bu oyun kendinize gelin
Sıra geldi iftiraları açıklamaya;
Malkoçoğlu olayı şu klana yeni gelmiştim oyuncularla kaynaşmak için girmek istedim.
Divan başkanı olmama bende şaşırmıştım ozan abi dedi divan başkanı sensin diye benim ne bi teklifim oldu ne de bi itirazım
Ts ye geldiğinde klandan atıldın yazdım ts den çık demedim ve sen yine her zamanki gibi götünden anladın ben orda sana bişiler yap manasında yollamıştım.
Dipnot:Kapikuluna girdiğim gün cicerodanda teklkif almıştım keşke kabul etseydim pişmanlığımı anlatamam
EnDipnot:Bunuda götünden anlıyacaksın kesin açıklayayım;Kapikulunda 2-3 kişi haricinde kimseyle bi problimim yok ama kapikuluna girerek seninle tanışmış oldum daha kötüsüde olamaz zaten.
RAVEN klanı kapandı sik kafalılar forumu nerenizle takip ediyorsunuz!