Selamlar. Evvela beni öneren ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim, fakat durumu kavga boyutuna getirmeye pek de gerek yok bence.
Kaptan konusunda birkaç önerim olacak. Kupanın cRPG aleminde olduğunu göz önüne alırsak, ilk olarak kaptanın cRPG konusunda deneyimli olması gerek. cRPG yi native ile kıyaslama gayretine düşen arkadaşlar zaten cRPG yi yeterince bilmiyor demektir. Eğer adminler çok uğraşır da haritaları, silah ve zırhları vs native ayarında seçse bile yine de oyun mekanikleri farklı olduğu için native deneyimi önemli olsa da cRPG deneyimi daha ağır basacaktır. Bunun dışında kaptana ekibi yönetmek dışında turnuva kurallarını takip etmek üzere görevler verilmiş. Bu nedenle ingilizcesi olsa çok iyi olur. Eğer olmasa da ekipte ingilizce bilen biri olmalı muhakkak.
Benimle ilgili yapılan yorumlara gelecek olursak; kapıkulunda 2 yıl boyunca görev yaptığım için klandan arkadaşlarımın beni destekliyor olması gayet normal. Aynısını diğer klan üyeleri kendi klan arkadaşları için yaparlar. Daha evvel camel lar ile yapılan maçlarda hiç kaptanlık yapmadım ama benzer deneyimlerim oldu, zira klanda ilk olarak trainer lık daha sonra da diplomatlığın yanında komutan olarak görev yaptım.
Bundan aylar evvel yapılan multi-clan turnuvasında bölük kaptanlığı yaptım, ve bu görevde olduğumuz maçların hepsini kazandık ( belki 2 el kaybetmişizdir ) Yanlış hatırlamıyorsam birkaç klan maçında birkaç el yönettim, o ellerin birçoğunu da aldık. Bunun dışında birçok strat savaşında komutanlık yaptım ve bunların da hepsini kazandık. Kapıkulunda iken kılıç/kalkan oynadım, çok da başarılı bir oyuncu değilim hatta bazı savaşlarda - skor yaptığım da oldu fakat takımımı kazandırdım. Bunun sebebi de kendi oyunuma bakmaktan çok 50-60 kadar kişiyi yönetmekti. Büyük ihtimal beni öneren arkadaşlar da bireysel oyunculuğumdan çok stres altında önemli kararlar alabiliyor olmam sebebiyle ismimi söylemişlerdir.
Turnuvanın ne zaman olacağını bilmediğimden şu an kesin olarak katılırım diyemiyorum. Yeni işim sebebiyle hafta içi oyunda olmam imkansız malesef. Bu nedenle şimdilik beni bir aday olarak düşünürseniz sevinirim. Ben Sultan Eren ve Noctivagantı da çok ciddi şekilde düşünmenizi öneririm. Her ikisiyle de birçok savaşa girip taktiklerini dinledim, ikisi de çok sağlam oyuncu ve komutanlar.