O fotoğraf internet cafede çekildi ayrıca Bora Ağbi o windows 7 xp değil bunu belirtmek isterim ve de seninde donanım haber miydi neydi oradaki fakir bilgisayarı toplama dalganı biliyoruz hiç zenginlik taslama çiçi zengin olabilir ama bence sen değilsin hemde herşeyimi satmadım üstümdeki artı 1 şemşir artı 3 kalkan artı 3 yani anlayacagın mogol artı 3 olacak türban artı 3 olacak onların loomu alınır onları alana kadar da 2 gen kasarım inşallah kendimi dizdikden sonrası sıra klana gelecek bakalım önce kimle baslayacagız dizmeye ygs den sonra saygılarımla görüşürük İnşallah
Sezercik mod on:
Vede belirtmek isterim ki Fakir klanın Zengin çocuklarıyık gardaş Sonradan görmeyik biz Bizim klanımızda hiç kolej çocugu yok bilkent mezunuda yok bizim klanın hepsi fakir hepsi burslu fakir ama gururluyuz gardaş.
Sezercik mod off
2012 yılında internet kafeye gittiğin için ayrıca fakirsin ...
1.6bin lira harcadım bilgisayarıma , battlefield 3 için topladım max settingsde tıkır tıkır oynuyorum fakir .
Biz orta direğin zenginiyiz Çiçero gibi götümüzü banka tahviline silmiyoruz ama allaha şükür 3 kat pamuklu tuvalet kağıdı alacak paramız var.
Sadece gıcıklıgına 650k veriyorum loompointe bu arada bu fakire satmayın bana satın 50k karınız olsun akü