0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ben (click to show/hide)ts gel Özledik
çok samimi şakalı komikli bi ortam vardı
Sizin TS çok samimi şakalı komikli bi ortam olsa gelirdi adam
Alın lan artık yormayın amk...visitors can't see pics , please register or login
amk sen ve Sir_Illuminati Heraldic Transitional piyasasının afedersın amına koydunuz ya yukseltın su fıyatları ''adamada pm at tım ben sen de yukselt amk''
Marketi sikerttim , outletleri bile batıracak zararına satışlara başladım amk.+3 item basacaksan min 600k dan alıcan heirloomları 600x3 = 1.8m hiç gereği yok amk 1.4m-1.6m ye satıyorum alın siz de kurtulun ben de visitors can't see pics , please register or login
sana ne oluyo amk bırak1.6m den yukarda koy düşükten almak isteyen kafa açsın birazda naz yap ver sonra1.6m 1.5m den ne bu acele kaç aylıksın
Sanane amk ? Item benim para benim sana mı sorucam kaça ne zaman satacağımı ?Valla fakirin çenesine vuruyo ya...aliyosan al almiyosan siktir git ...
Sen ki KÇ olup erkek lisesinde millete dayayan yaratık sıradakı karluk mu anlayamadık
visitors can't see pics , please register or loginBen size zenginim dedim dedim inanmadınız ne oldu şimdi ?600k dan sınırsız loom alınır