banada öğretsene oyunu beleg dümbelek
Şşşşh gazını kesme
3 kuluvalla bi elham okuyun o kaleye artık
http://www.ivona.com/en/?tk=Tnd6ZqT458
Vay amk
Crapikukular yazık amk size ya...
Yine wipe yine wipe he amk Karluklar bizim kıçımızı yalıyo , biz druzinhanın sikini kaldırıyoruz Wolves'a tüm dünya sakso çekti size ihanet etsin diye greyler desen her cumartesi bizi raveni druzinhayi sıraya sokup sikiyo
Siz erkekliğin , delikanlılığın , gözüpekliliğin kralı Crapikukular -1 / 40 kill death ratiolarınızla tüm dünyaya karşı tek durdunuz helal size adamsınız kralsınız he amk he ...
Sikik hayal dünyanızda olayları bu şekilde görüp kendinizi avutabiliyosunuz ben ona gülüyorum
Acı gerçek:
Kullanışsız ve başarısız bir klansınız hiç bir arkadaşınız o yüzden yok , asla da olmayacak....
Azıcık büyüyün amk kim ne yapsın sizi ? Zaten ufacık harita Calradia dediğin , sizin gibi beceriksiz bir topluluğa yer yok .
Amerikaya kaçtınız KDR leri ve zeka seviyeleri sizle eşit diye ama orda da olmadı amk...
Diplomasiden zerre sikim anlamadan haldır huldur oynuyorsunuz
her alliance ve birlikteliğe "Bu bunun götünü yalıyor , bu buna sakso çekiyor bu bu bunla bir olup dönüp şunu sikiyor" diye baktığınız için hep tek kalıp herkesin tecavüzüne uğruyosunuz .
Yalan söylemeyeyim içim cız etmeye başladı artık sonuçta eski klanım amk bu kadar taşşak konusu olması beni bile rahatsız etti , önümüzdeki strategusta yine özürlü gibi oynamayın yeter amk yıllık göç döngüsüne döndü sizin wipe yiyişleriniz artık ...