Lan saçmalığı başlatan sensin amk. Ben sana direk sana mı laf atıyom amk geliyon oynamayı öğren diyon bana. Sen adamlığı öğren gerçek arkadaşlarını boktan oyun için satma bu kadar düşme bence enes bey.
sen bana karakter dersi vercek adammısın pezevenk.reel de bile ha bire ben kapattığım halde oyun muhabbeti açıp dalga geçmeye çalışan sen değilmisin? yürü git işine sabahtan beri biri gidiyo biri geliyo.
thor: druzhina dan nebun ve archer kmc dışında hepsine üstünlük sağladım bugüne kadar.başilerin okçularınında hepsine üstünlük sağladım.vs de bi kere tonyukuğu aldım gerisiyle hiç yapmadım..ondan iyiyim demiyorum ama.eu 2 de başilere hep üstünlük sağladım ama.k:d geçebilirler beni onun hesabını yapmadım gerçi ama birebir de almaktan bahsediyorum.greylerin hetman dışında üstünlük sağladım yaptıklarıma.daha sayayımmı? bunların hepsinden iyiyim demiyorum.hiç karşılaşmadığım benden çok daha iyi okçularda olabilir bilemem.ama istatistik olarak iyiyim dimi.siktir git şimdi.
helgo reel deki meseleleri burda konuşmayalım hemi?
girmez olaydım amına kodumunun forumuna.ne kadar manyak varsa beni buldu oyunu oynatmadınız amk.