Şimdi benim bashilerle işim yok onlar bana evet dicek klanlarına alcaklar.
Şimdiii Büyük ihtimalle bugun okulda sülüman saldırmısdır birilerine herneyse gel gelelim şu boktan dalgaya
Şimdi erdemciğim bak veled-i zina sen demiyormuydun çiçiye eyüpe gel diye sonra aşağıda maç yapıyordum arkadaşlarla çocugun biride oradaydı erhan ağbiiiiiii koşş level atladım demiş çocugun biride güya o erhanda çiçiymiş 10 11 12 yaş grubundan oluşan sözde ÇETE ni toplayıp çiçiye saldırmışsın sonra da onun kafasında odun kırmışsın Bla.. Bla.. Bla... sonra mersine gelecekmişsin beni vuracakmışsın yok çatı tayfayla saldıracakmışsın aydın demirciye vurdurtacakmışsın
http://www.youtube.com/watch?v=glqhhXpyax8 amk çocugu anladık Mersinlisin atarlısın giderin var herkese ama unutma taşucunda takılıyorsun haberin olmadan ananı sikerler neye uğradığını şaşırırsın yok taşucunda kürdistan diye mahalle varmış mış mış kurdistan isimli hiç birşey Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kurulamaz yok bir türkü öldürmüşler de sizde saldırmışsınız sen adamların akfasına bira şişesiyle vurmuşsun herneyse amk Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum nerelere geldim.
Bu arada saltukbey oyuna yeni başladın gözünü seveyim kirlenme git helgoyla takıl kızlara etek altı yapın amk