0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
buğra senin hikayelerinide biliok amk yoh pıçah saplamışlar çatı tayfadan yok köpehini salmışın üstlerine sonra yaralı baykuş iken dövmüşsün vankyu gibi falan filan ama çatı tayfadakilerine çocuk hepsi dediğin zamanlarıda biliok
Sen ki KÇ olup erkek lisesinde millete dayayan yaratık sıradakı karluk mu anlayamadık
Hazır bu kadar ferman yazmışken Kapıkulu neden hala dağılmadı diyenlere cevap veriyim Kapıkulu'nun temeli çok sağlam hiç bir güç Kapikulunu Y-I-K-A-M-A-Z bunuda herkes bilsin şimdilik.
Çatı tayfa çocuk dediğim zamanlar mı fıs dediğim zamanlar mı ? Bu kadar da kevaşe ruhlu olma amk köpek salma olayına gelirsek yok öyle birşey köpeği bağla yanına geleyim çakmağı ver dedi diye anlattım bu kadar da çevirme bir şeyi amk pis yakuplu lu gelsene yakupluya gelsene hadi.Ayrıca senin inanıp inanmaman sikimde değil ayrıca kimsenin inanıp inanmaması sikimde değil neredeydin diye sordular bende söyledim neden giremedeğimi onlar söylemese merak etme meraklı değilim böyle şeylere ayrıca geçenlerde yusufla (ZAPENAT) Telefonla konusurken derneğe sıkılan silah seslerine arkadaşda şait oldu yani senin inanıp inanmaman sikimde değil.Hazır bu kadar ferman yazmışken Kapıkulu neden hala dağılmadı diyenlere cevap veriyim Kapıkulu'nun temeli çok sağlam hiç bir güç Kapikulunu Y-I-K-A-M-A-Z bunuda herkes bilsin şimdilik.
ne sıkıyon sen mersinde öyle ya tipsiz buğra herkes reiz herkes reiz peki biz neiz ameke
Mersindeki davaları bilmiyorsun bari konuşma 1 hafta gel takıl olayları gör sonra konuş burada erhan ağbi
GEcen yıl yurt arkadasım mersinliydi..nefret ettım mersinlilerden..
bilsem ne olur bilmesem ne olur zibidi internet forumunda zeka özürlü gibi yazılar yazıyorsun =)
Aha fakirlik belirtisi <3 bide bugun niye geldin la bana lan yazdın ?
JennaHaze nin sirf avatarina bakiyorum yazdiklarini hic okumadim simdiye kadar ama harbiden en güzel avatarlar onda