Author Topic: Sıra sizede Gelecek!!!! (Jumongi version 36.0)  (Read 9158 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Hearst_

• Count
  • Renown: 199
  • Infamy: 43
  • cRPG Player Sir White Pawn
  • kurwa mać!
    • View Profile
  • Faction: ReBorn/Kremsies <3
  • Game nicks: ReBorn_Hearst/LiveYourLife(нуб)
Re: Sıra sizede Gelecek!!!! (Jumongi version 36.0)
« Reply #45 on: November 25, 2013, 07:59:53 pm »
Naptin goksel abi adamlarin sulalesinden kimseyi es gecmemissin nasil cildirdin bu kadar :D
Я люблю твою улыбку
хахахахаха))))
visitors can't see pics , please register or login

Offline Zomg

• Baron
  • Renown: 80
  • Infamy: 36
  • cRPG Player
  • Lord of Sungetche
    • View Profile
  • Faction: Fallen Brigade
  • IRC nick: Kebabmeister
« Reply #46 on: November 26, 2013, 04:33:35 am »
Arkadaş oyuna girmedim, foruma bakmadım, dönünce sandım ki Kapıkulu adam falan olmuş. Hala orospu çocuğusunuz amk. Hala neden bazılarının size abi çektiklerini de anlamış değilim. Hayır amk, al şu oyunu ciddiye bir sik demiyorum, Türklerin falan her şeyin amına koyucağını iddia et ve başar, buna da eyvallah. Ama tipini siktiklerim, Türkçe konuşmayı bilmezsin, siktiğimin doğusunda yaşarsın, insanlara abi çektirip bebe gibi davranırsın, amına koyacaz senin diye Sungetche'ye dalıp, Hetman siktir git diyince rahat bırakırsın.

Anlamıyorum amk sizi ben. Yeminlen anlamıyorum.

Offline Ottomans_Guard

• Knight
  • Renown: 33
  • Infamy: 10
  • cRPG Player A Gentleman and a Scholar
    • View Profile
  • Faction: The_Turks
  • Game nicks: agzini yüzünü sevdimin ..ötlemeleri......oglum nekadar gerzeksin sen ya üfff
« Reply #47 on: November 26, 2013, 05:38:58 pm »
kaç yaşında la bu taksici?
tassaklarimi elle bi ordan anlarsin yegenim
Arkadaş oyuna girmedim, foruma bakmadım, dönünce sandım ki Kapıkulu adam falan olmuş. Hala orospu çocuğusunuz amk. Hala neden bazılarının size abi çektiklerini de anlamış değilim. Hayır amk, al şu oyunu ciddiye bir sik demiyorum, Türklerin falan her şeyin amına koyucağını iddia et ve başar, buna da eyvallah. Ama tipini siktiklerim, Türkçe konuşmayı bilmezsin, siktiğimin doğusunda yaşarsın, insanlara abi çektirip bebe gibi davranırsın, amına koyacaz senin diye Sungetche'ye dalıp, Hetman siktir git diyince rahat bırakırsın.

Anlamıyorum amk sizi ben. Yeminlen anlamıyorum.

ne diyong leng seng...Karsda yasiyom beng

Zomg kardes seni bikere sikebilirmiyim?Hani jumonga sok bebisim falan diyodun bende sokabilirmiym lan lütfen :oops:
« Last Edit: November 26, 2013, 05:46:55 pm by Ottomans_Guard »

Offline Ottomans_Guard

• Knight
    • View Profile
  • Game nicks: agzini yüzünü sevdimin ..ötlemeleri......oglum nekadar gerzeksin sen ya üfff
« Reply #48 on: November 26, 2013, 05:50:10 pm »
Naptin goksel abi adamlarin sulalesinden kimseyi es gecmemissin nasil cildirdin bu kadar :D

18+ muamelesi görüyolar artik büyüdüler  :D

Offline Zomg

• Baron
  • cRPG Player
  • Lord of Sungetche
    • View Profile
« Reply #49 on: November 27, 2013, 12:26:19 am »
Zomg kardes seni bikere sikebilirmiyim?Hani jumonga sok bebisim falan diyodun bende sokabilirmiym lan lütfen :oops:

kardeş
bi' kere veya bir kere
sikebilir miyim?
jumong'a
bebişim
diyordun
ben de
sokabilir miyim

Ayrıca herhangi bir noktalama işaretinden sonra boşluk bırakılır.

Anlamıyorum. Sizin clanınızdan olmayan Türkler sizi sevmiyor. C-RPG (Wolves'u çıkartabiliriz belki) sizi sevmiyor. Türk olduğunuz, mal mal dolaştığınız için falan da değil. İşe yaramaz olduğunuz için. Abileriniz size gelip, artık saldıramazsınız diyor, paşa paşa uyuyorsunuz söylediklerine. Sonra kimse bize laf yapamaz falan diyorsunuz. Bunları ben söyleyince de, laf atmış oluyorum.

Tamam o zaman. Siz en iyisisiniz.

Offline Ottomans_Guard

• Knight
    • View Profile
« Reply #50 on: November 27, 2013, 09:49:02 am »
kardeş
bi' kere veya bir kere
sikebilir miyim?
jumong'a
bebişim
diyordun
ben de
sokabilir miyim

Ayrıca herhangi bir noktalama işaretinden sonra boşluk bırakılır.

Anlamıyorum. Sizin clanınızdan olmayan Türkler sizi sevmiyor. C-RPG (Wolves'u çıkartabiliriz belki) sizi sevmiyor. Türk olduğunuz, mal mal dolaştığınız için falan da değil. İşe yaramaz olduğunuz için. Abileriniz size gelip, artık saldıramazsınız diyor, paşa paşa uyuyorsunuz söylediklerine. Sonra kimse bize laf yapamaz falan diyorsunuz. Bunları ben söyleyince de, laf atmış oluyorum.

Tamam o zaman. Siz en iyisisiniz.

tamm anladik ama sana medenice bir soru sordum seni sikebilirmiym diye niye kiziyon amk  :oops: haydi söyle sikebilirmiyim ne olur bikere sikeyim bikerecik  :D

evet mi hayir mi amk
« Last Edit: November 27, 2013, 09:54:15 am by Ottomans_Guard »

Offline Zomg

• Baron
  • cRPG Player
  • Lord of Sungetche
    • View Profile
« Reply #51 on: November 27, 2013, 07:08:34 pm »
İlla sikecem diyorsan, sik. Kürtlerin hepsi ibne olur derlerdi, inanmazdım. Doğruymuş. Bu kadar istiyorsan, seni mi kıracam?

Offline Cicero

• Duke
  • Renown: 515
  • Infamy: 418
  • cRPG Player Sir Black Pawn
  • scourge of god
    • View Profile
  • Faction: BashiBazouks
  • Game nicks: BashiBazouks_Cicero
  • IRC nick: Cicero
« Reply #52 on: November 28, 2013, 09:38:44 pm »
hep kurt hem taksici ustune alamancı

Offline Olcayto

• Beggar
  • Renown: 0
  • Infamy: 0
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Game nicks: Bugrahan_the_Grey
« Reply #53 on: February 27, 2014, 04:57:31 am »
Ottoman guardın mesajı ıcın soyluyorum Sımdı bugranın neden senı cok sevdıgını anladım sen onun buyumus haliymişin ya lan

Hazar senin göte koyumla :D amk ben bunu orjinal sanıyordum Çin malı çıktı bu bu arada anama söveydin keşke daha iyiydi :(

Ozan abiye küfür edenin anasini avradini soyunu sopunu sülalesini gecmisini gelecegini dogacaklarini dogmayacaklirini sikeyim kapikuluna küfür edenlerin de aynen beynini züriyetini, aldigi verdigi terbiyeyi sikeyim beni sikayet edeni bunu okuypta cevap yazani sikeyim beni herkes tanir tanimam diyeni sikeyim beni adminlere sikayet edenin anasini sikeyim agzini yüzünü siktimin döllemeleri surtina soyuna sopuna akittigimin yarak usaklari sizi.
Ne düsünürseniz düsünün, düsünmeyeni sikeyim okumayanida sikeyim üzerine alanida sikeyim almayanida sikeyim.
Bana küfür edenlerin girtlagini bagazini sik sik sikliyeyim götünün ar damarini patlattigimin sikikleri sizmi bize küfür ettiniz, yavsak pezevenkler sizin gibi Benzin istasyonunda doganlari sikeyim agzinizdan cikacak laflari sikeyim benimle muhattab oldugunuz günleri sikeyim, size verdigim selamlari sikeyim.

Ulan anasinin amiyla götünün arasindaki mesafesini siktigim picleri aldiginiz nefesi sikeyim, sizin tuvalete gidip cis ettiginiz kadar Kari siktim ben orospucocuklari yas 17-19 agzinda küfür yok sikerim bilmem ne yaparim anca elinizi sikersiniz siz amina kodumun picleri siktimin veledleri.

Bu kadar yazi yazdim artik banlanirim herhalde burdan  :D  :D  :D

NOT: Canli küfür yemek istiyen ts ye gelsin ama gündüz gelin aksam 8 den sonra bagiramiyorum malum beni bu konuda mazur görürseniz sevinirim hadi allaha emanet olun yavrularim nice küfürlere haydi baaaaay......

sizi cok seviyorum mucuk.

Ozan abine orospu çocuğu desem üstüne alınırmısın ?

O değilde benim yaşım 22 Hazar'ın 19 olmalı 30 küsür yıllık hayatın boyunca anca bu kadar mı karı siktin Sayın Göksel ''YAVŞAKLI'' ? hayır madem bu kadar siktin ''Almanya'da olmana rağmen''neden reklam yapma gereği duyuyorsun ? Beceriksizlik seviyeni mi kanıtlıyorsun ? Bu arada forma girmeden insanca size poke attıydım atmaz olaydım amk belki insan olmuşlardır artık diye hayır yani biz küçüktük böyle laflar ediyorduk az bişey büyüdük adam olduk bu kez siz çocuklaştınız gerçi hak veriyorum 0-6 yaş arası üye kısıtlaması olan bi klanda bu doğal saygılar hürmetler bu arada geri döndüm beni öldürünce al oç yazarsanız memnun olurum gülerim biraz :D

Offline HarunYahya

• Marshall
  • Renown: 965
  • Infamy: 309
  • cRPG Player
  • Proud Abdulla wielder
    • View Profile
  • Faction: BashiBazouks
  • Game nicks: HarunYahya,HarunShootya,Inan
  • IRC nick: HarunYahya
« Reply #54 on: February 28, 2014, 12:39:15 am »
Lan bi siktirin gidin türkçe öğrenin amk ... Dahi anlamındaki -de'yi bitişik yazarsınız , "benim le geleceksin" gibi abidik gubidik cümleler kurarsınız...

Offline UberKofte

• Peasant
  • *
  • Renown: 2
  • Infamy: 1
  • biji
    • View Profile
  • Game nicks: KilijBeg_TheKurd
« Reply #55 on: February 28, 2014, 06:25:43 pm »
Lan bi siktirin gidin türkçe öğrenin amk ... Dahi anlamındaki -de'yi bitişik yazarsınız , "benim le geleceksin" gibi abidik gubidik cümleler kurarsınız...
qralsın  :)