Ozan abiye küfür edenin anasini avradini soyunu sopunu sülalesini gecmisini gelecegini dogacaklarini dogmayacaklirini sikeyim kapikuluna küfür edenlerin de aynen beynini züriyetini, aldigi verdigi terbiyeyi sikeyim beni sikayet edeni bunu okuypta cevap yazani sikeyim beni herkes tanir tanimam diyeni sikeyim beni adminlere sikayet edenin anasini sikeyim agzini yüzünü siktimin döllemeleri surtina soyuna sopuna akittigimin yarak usaklari sizi.
Ne düsünürseniz düsünün, düsünmeyeni sikeyim okumayanida sikeyim üzerine alanida sikeyim almayanida sikeyim.
Bana küfür edenlerin girtlagini bagazini sik sik sikliyeyim götünün ar damarini patlattigimin sikikleri sizmi bize küfür ettiniz, yavsak pezevenkler sizin gibi Benzin istasyonunda doganlari sikeyim agzinizdan cikacak laflari sikeyim benimle muhattab oldugunuz günleri sikeyim, size verdigim selamlari sikeyim.
Ulan anasinin amiyla götünün arasindaki mesafesini siktigim picleri aldiginiz nefesi sikeyim, sizin tuvalete gidip cis ettiginiz kadar Kari siktim ben orospucocuklari yas 17-19 agzinda küfür yok sikerim bilmem ne yaparim anca elinizi sikersiniz siz amina kodumun picleri siktimin veledleri.
Bu kadar yazi yazdim artik banlanirim herhalde burdan
NOT: Canli küfür yemek istiyen ts ye gelsin ama gündüz gelin aksam 8 den sonra bagiramiyorum malum beni bu konuda mazur görürseniz sevinirim hadi allaha emanet olun yavrularim nice küfürlere haydi baaaaay......
sizi cok seviyorum mucuk.