1 kimseye hesap vermek zorunda degılım ve amelıyat oldum (adını soylemedıgım bır hastalıgım cıktı ay bası gıtcem kontrole)
2- senin klanına gelmek isteyen yok
3-sana hesap mı vercem siktir git şurdan geçen sene muhabbet edıyorduk akpyi savunuyordun şimdi direniş diyorsun hangi yüzünle konuşacağını şaşırma...
ayrıca kaç yaşında adamsın forumda millete laf yetiştireceğine siktir git çalış devlete zararın kadar yararında olsun. Ben bile çalışıyorum 2 kuruş para kazanıyorum sen napıyorsun...
1- Adet olmuşundur sen ?
2- Seni çağıranda yok lan denyo
3-Cümlen devrik
ayrıca ben hayatım boyunca bir kere akp'yi savunmadım en azından bizim ts'de ki ibişler bilir televizyona çıktığı an bile sövmeye başlardım hani sen hangi partilisin dersen Milliyetçi Toplum Hareketi'ni bir araştır bakalım gayrimeşru çocuk seni
21 yaşındayım Aslen Mersinliyim Hatay'da üniversite okuyorum vatanıma milletime yararlı bir bireyim sen ?
Haa dur özetliyim aaaaaııııaıııııı ağbiiii ben 3. sınıfım ist'de oturuyom çalışıyom 2 kuruş para alıyom arada eylemlere gidiyom polise taş atıyom gelen gaz bombasını eldivensiz alıp atıyom tazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzikli su yiyiom.