Beni kim eziyordu ki lan Buğra?
Beyler şimdi hepinizi severim ben, ufak tefek yamukları affeden biriyim, ben Barlas a girdiğimde çok güzeldi şakalı komikli aile ortamı vardı, Empire tarafına geçilmişti çoktan, Buğra çağırmıştı hatta ( cnm ). Sonra işler değişmeye başladı orada, Furkan'ı şikayete geldiler, hiç sorgu sual olmadan adama siktiri çektiniz, bu yanlıştı ama klan falan yeniydi önemliydi o tarz şeyler, yani affedilebilirdi. Aradan zaman geçti, Karluklar İsmail in bunlara küfür ettiğini söylediler. İsmail etmedim falan dedi - bence kesinlikle doğru söylüyordu - Ama bizimkiler daha İsmaille konuşmaya fırsat bulamadan bu 2 kankasını aldı toz oldu gitti herif... Olur böyle vakalar dedim, buda affedilebilirdi. AMA, Buğra ne zaman Kapıkulundan fırlamış herifleri SAMP oynayacaz diye klana getirdi, herşey bok oldu... Ben herife şakasına pezevenk derim, o buna gerçekten alınır bana ana avrat söverse, orda gerçekten yanlış birşey vardır.. İnternet burası amına koyayım, sinirlendim siktiri çektim, baktım gidicek yerim yok... Son çare Erhan abiye yazdım beni kabul eder misiniz diye, adam bana normalden iyi davrandı, sözü geçen kişiye oda sinir oluyordu çünkü... Siege girdik , milletin kafasına maulla atladık, taşla hedşatlar attık, "flag" a "flağ" dedik, çok aşırı eğlendik.Dağılmasından 2-3 hafta önce öğrendim ki, Barlastan 1-2 arkadaş -kendilerini biliyorlar- Beni Deserter lara casusluk yapıyor diye şikayet etmişler. Sordu Erhan abi, sadece "yok öyle birşey" dedim, adam hiç başka birşey sormadı, normal devam ettik.. Ama ben bunuda çok takmadım, hatasız kul olmaz diye. Bu olayın Barlas partı.
Bide Erdem var, bu götkafa - lol - Karluk'a Kapıkulunda eziliyorum diye girdi - blok öğretiyordum herife artık benden daha iyi oynuyor a.k - Helgo başta casus sandı Erdem'i, ben dedim yok mok falan, Helgo 1-2 gün geçsin sikicem belasını diyordu, 4-5 kişimiydik neydik zaten klanda, ben hiç casus gibi duruyor mu bak diyorum, o işte özelliği o diyordu.Ama sorun, o sırada Kapıkulu tarafında olmamızdı.O sırada Karluk un şuanki isimleri yoktu zaten, BELEG VARDI LAN BELEG XDXD. Bende anladım bu klandan bi bok olmaz, bir gece ansızın siktir olup gittim, stratta malları falan çaldım. Kapıkulları Karluklara yardım ettiler, ama ben biliyorum ki, Karluk Kapıkuluna ihanet edecek gittim Ozan Ağbiye dedim, dikkatli ol abi dedim bu herifler seni arkandan vurucak dedim saygılı bir biçimde, artisliği tuttu, siklemedi beni.Sonra Erdem sövdüydü bana ama yine çok siklemedim ben alttan alıyorum yine burada da ^^
E tabi dediğim oldu, Karluk Kapıkuluna ihanet etti, mal gibi kaldı Kapıkulları, benden özür falan dilediler, 1 ay falan yine o mallarla takıldım ben -inanamıyorum kendime amk- sonra bi ara boş takıldım, sonra Buğra beni Barlasa çağırdı.Buda işin Erdem partı...
Sadede geliyorum , demem odur ki, Ben hepinizi seviyorum gençler cidden, hiç yorum yazmasaydım, bazı yanlışlıklar olurdu, ama tarafsız kalmakta imkansız böyle bir durumda, Erdem, Hazar'a karşı en son tavrın harbiden yanlış birader, adam şuan ne dese haklı gibi, tamam burası internet trollük had safhada ama bazı yerlerde de durmak gerek. Bence bu konuyu kapatın, hiçte birdaha lafını etmeyin, girin siksikinizi oynayın.
Vit Best Regırds,
Kıreytıs