0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Hayırlı olsun
Sen ki KÇ olup erkek lisesinde millete dayayan yaratık sıradakı karluk mu anlayamadık
Zapenat ts den 1 gün banladın ya inşallah başın göğe ermiştir. Gelip biraz takılalım aynı zamanda sohbet edelim diyoruz kendinizden soğutuyosunuz insanı
SU BAN OLAYINI ANLAT Bİ HELE 2 GUN GİRMEDİM İBNELİK ÇAKALLIK PEŞİNE DUSMUSSUNZ HEAAAMMMINA
Sana güray sen misin dedim ses vermedin başka isimle girmenin lüzumu yok .
Neden değişik isimle girdin?Biz bu guray dediğimizde neden ses çıkarmadın ? Eh normal bir şekilde trolleneceğimizi bildiğimizden buda bizim aldığımız ufak bir savunma önlemi
Mesela visitors can't see pics , please register or login (click to show/hide)Çok komik (click to show/hide)SG (Süper Güray)
Bilgisayarın mikrofonu olmadıgı için ss çıkarmamış olma ihtimalimi düşündünmü hiç bilgisayar 2001 den kalma yazana kadar kickledin sonra banladın zaten ben lacosta kim oldugumu belli ettiö girmeden önce oda kim oldugumu size söyledi bunun üstüne banladın . ya çağatay yada güray oldugunu biliyordunuz giren kişinin kıvırmaya lüzum yok
Biraz beyni olan insan onları söyleyenin ben oldugumu anlar bugra Bak lacoste anlamış sende beyin olmadıgı için anlayamamışsın