LÜTFEN SADECE OY POST EDİN BAŞKA HİÇBİR ŞEY YAZMAYIN !Adaylar ile ilgili görüşlerinizi bildirmek isterseniz bu konu hakkında bir başlık açabilir veya açılmış olan başlığa fikirlerinizi sunabilirsiniz.Arkadaşlar bir önceki forum moderatörlüğü seçimleri iptal edilmiştir. Sebebi forumu kullanan arkadaşların bazılarının oylamanın açık olmamasından ötürü yanlış olduğunu düşünmesinden dolayıdır. Onlarında söz hakkı olduğunu unutmayarak bu yeni konuda oylamalar açık olarak yapılacaktır.
Örnek Oylama Şekli ;
Oyuncu Adı :
Oyunu Verdiği Aday :
Oyuncunun Bulunduğu Klan :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ADAYLAR ;WARPIGS_Immortality2 Yıl Ogame forumunda süper moderatörlük yaptım. Oyunda tanınan bir oyuncuyum, Bende bir developer olduğumdan oyun geliştiricileri ile genellikle temas halindeyim. Neredeyse tüm klan ve oyuncularla iyi kötü iletişim halindeyim. Genellikle sabah 9 ve gece 12 arası forumu inceliyorum.
Kapikulu_Beleg Adım Enes..Daha önce mkturkiye.netsitesinde moderatörlük yapmıştım.Hafta içi akşam 5 den sonra , haftasonları bütün gün online olabilirim.
RoninBen Ronin, TW forumunda 1 yıldır language moderatörlüğü yapıyorum, WotR forumunda da 1 aydır adminim. Genellikle akşam 18:00 ve 20:00 arası forumu inceliyorum.
koyama Az önce koyama (HarunYahya) bana steam den beni sil geyiğine size şaka için aday oldum dedi duyrulur Bu Sebeple yüce koyama adaylığını geri almıştır ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca Mikarin ile yaptığımız konuşma sonucu kendisinin bugün yeni bir işe başladığını öğrendik. Hayırlı olsun, TS ortamında Mikarin bize yeni oylamada yeni işi sebebiyle çok fazla online olamayacağından ötürü adaylıktan çekildiğini belirtmiştir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OYLAMA BUGÜNDEN BAŞLAYARAK 1 HAZİRAN CUMA AKŞAM SAAT 21:00 A KADAR DEVAM EDECEKTİR !AZ ÖNCE MEOW İLE İLETİŞİM KURDUM
[16:31] <Meow> also on friday when you got the results probably just link cmp the thread if he doesn't reply to you I'll check it out when I get back
[16:31] <Immortality> ok thanks kitty
[16:31] <Immortality>
BİLGİLERİNİZE