How getting banned 8 times by 6 different admins indicates that there is something wrong with my behavior
First of all i want to say that in my 1st form i have only 2 English lessons per week so i was allowed to
write my essay in russian:
Начнем с сути бана. Бан - кара нарушителям порядка и тем кто пренебрегает правилами.Бан насылаеться на головы смертных админами,
котрые подобно Одину кидают их как молнии, и тем самым насылают смертную кару на задрота.
Так как админов одобряет его величество Чадс,правильность решений админов не вызывает сомнения.Охрана правил порядка их основная задача,
но все же находятся уникумы которые откровенно не соблюдают правила (одним их них,к сожеленью, являюсь я).
Восемь раз я был забанен за нарушения (4 раза ла личерство, один за нарушение правил - проходы сквозь стены и 3 за тимкил).
Так как я не отличаюсь хорошей фантазией которая помогла бы мне при написании этого эссе, я перечитал почти все Unban Essey
в соответствующей теме - но это мне не помогло.Так что приготовьтесь читать пару абзацов полнейшего бреда и соплей далее.
Все началось с великого взрыва...кхм..все началось с сентябре, или октябре я точно не помню, тогда я первый раз вкусил сладость личерства -
ты стоишь ничего не делая и получаешь при этом золото - разве это не счастье? Как оказалось - нет. Сказка кончилась когда я получил свой первый 3-дневный бан,
это как первый секс - ты боишься и не знаешь что тебе делать дальше. Я был вынужден 3 дня мучаться на американских серверах с пингом 150+.Когда все кончилось
и я вернусля на свою любимую Эвропейскую осаду я успокоился и расслабился и сам не замечая того начал личить опять.... личерство затянуло меня как наркотик, более того
мои дела на ринке пошли вверх и мне срочно нужны были деньги для новых и новых выгодных сделок.....баны начали сыпаться на мою голову с такой-же переодичностью как идет
дождь в Англии.....дела ухудшились... мои друзья начали издеваться с меня.... мне не оставалось ничего делать как выбить клин клином и продолжать личерить что бы заработать
мастерворки и утереть соклановцам нос.... тогда у меня начали появляться первые враги....но мне это не мешало жить....но вскорее врагов стало в несколько раз больше
чем друзей, они меня били и даже убивали. Но благодаря вряжденному гарячему казацкому характеру я защищал себя за что и получал очередное наказание
Тимкилы. Получив волшебный топор от моего друга я стал берсерком. Я заходил на осаду надевал блестящие латы и вряваясь в толпу включал режим берсерка - начинал месить всех
подряд. От быстрых движений и большой кучи людей вокруг мой ПК начинал жутко лагать и мне приходилось играть в "слепую". Часто под лезвие волшебного оружия попадали мои товарищи
банер которых я просто не замечал и поскольку я был уверен что я убил врага я не извинялся на тимкил и часто уже через 10 минут игры я набирал 5/5 репортов и меня кикало.
Конечно нужно быть сильным человеком что бы не написать тему на форуме обо мне плохом. И вот нашелся человек у которого сдали нервы и он не смог пережить очередного тимкила
с моей стороны - Outcast_BD_Baby_Wolf. Странно но мне не хочеться найти его и убить я хочу поблагадарить его за то что он помог мне очнуться и раскаиться о моих действиях.
Baby_Wolf,
If you read it, please forgive me all TK and TH from my side it will never happen again.
I hope you will forgive me and we will be friends.
Alv
Я каюсь о содеяном и обещаю что больше такого не повториться. Я попытаюсь изменить ник как можно побыстрее что бы избавится от плохого прошлого........
Надеюсь и прошу о прощении.....
Искриние ваш, Альв.
Here is a close translation from Russian. I did my best to preserve the original text as good as possible. English is my 4th language, and I don't use it outside of internet, so you are welcome to correct my mistakes
( i kept the original English parts out )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Lets begin by defining what ban is. Ban is a punishment for disturbers of order, and those who disregard the rules. Admin's ban, descends on the heads of mortal men like Odin's lightning bolt - dealing death to the wicked.
Since administrators are supported by his highness chadz, their decisions are not being questioned. Protection of law and order is their top priority.
Despite that, there are still some individuals who blatantly break the rules. ( I am, unfortunately, one of them ) I have been banned 8 times for breaking rules. ( 4 times for leeching, one for walking through walls and 3 times for team killing )
Since I do not possess a good imagination, that could otherwise assist me in writing this essay, I have read almost every unban essay on the forum but that didn't help. Prepare yourself for nonsense and whining, that comes in the following paragraph.
It all began with a big bang... hmm.. it all began in September or October, i cant recall exactly, thats when i took delight in sweet leeching for the first time you are doing nothing and earning gold is it not happiness? As it turns out its not. The fairytale ended with my first 3-day ban. *** *** ****** **** - ** ****** * ** ****** *** **** ****** ******. I was forced to suffer on US servers for 3 days, enduring a 150+ ping. When it was over, and i came back to my beloved European siege, I got too comfortable and that led me to leeching once again.... Leeching became my drug, and as i experienced some success on the market i craved for more gold for my lucrative business deals. Bans were raining on my head, as often as it rains in England. It was a bad time... My friends began to make fun of me... I had to leech, in order to acquire masterwork weapons and prove my worth to my clan-mates. By that time, I made my first enemies... but that didn't bother me... soon i had more enemies then friends, who attacked and killed me. I had to defend myself due to my naturally hot Cossack temper, and that was the reason for my next punishment ban for team killing.
A magical axe that i got from a friend of mine made me a berserker. I used to charge walls in my shining armor jumping in a crowd and shredding everything in my path. All this action and fast movements made my PC lag, so i had to play blindly. Often, my team-mates ended up under my weapon's magical blade, and since i did not see their banners i did not apologize for my team kills.
Already after 10 minutes of playing, I had 5/5 team-wounding reports, and was kicked from the game.
One has to be an exceptionally strong person, in order to restrain from reporting my vile actions on forum. Finally, there was someone who had enough of my team killing - Outcast_BD_Baby_Wolf. Strangely enough, i don't want to find and kill him, I want to thank him for waking me up, and making me regret my actions.
I apologize for my actions and promise, that it will never happen again. I will change my nick-name, so I can erase my wicked past as soon as possible.....
I hope and beg for forgiveness.....
Sincerely yours, Alv.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
* This sentence is too corny for me, and i refuse to translate it. Sorry.