0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
ben raven daki arkadaşımın loomunu 650 ye sattırdım, hemde alan adam +2 round shield ı +3 yaptı
"Atlı mı, okçu mu, arbaletçi mi olsam?" diye yaklaşık 10 kişinin kafasını patlattıktan sonra atlı okçu olmaya karar verdim Edit: 550 k'ya heirloom alıcısı buldum
Benim sayemde, birde şerefsiz kalkanlı atlı olcam diyodu.Ben o kadar uğraştım 50k'sı benim oldu Quote from: Hardrad of Saxon on December 15, 2011, 02:11:49 pmİyiymiş +2 Round shield (bildiğin 2 shield isteyen) loomladı
İyiymiş
Sen ki KÇ olup erkek lisesinde millete dayayan yaratık sıradakı karluk mu anlayamadık
quote author=Vassili Zaitsev link=topic=183893.msg4974689#msg4974689 date=1323930486]"Atlı mı, okçu mu, arbaletçi mi olsam?" diye yaklaşık 10 kişinin kafasını patlattıktan sonra atlı okçu olmaya karar verdim Edit: 550 k'ya heirloom alıcısı buldum +2 Round shield (bildiğin 2 shield isteyen) loomladı Hay amk ya bu kadarda abartma amk ya erinmedim aradım azmettim buldum <3
beyler bu loompoint satan adamlar skillerini falan yazıyolar o skiller ne işe yarıyo loom basıcağın şeyin özellikleri mi lazım?
Hayır iteme loom absmadan önce bir kere kullanman lazım o yüzden
kulanman falan gerekmiyo kulanabilmen gerekiyo
Ben ulubeye mw bow bastırdım ne iş?
1 ay 1.5 ay falan..
rus basti 3 point ne alaka