0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Batı hayranlıgını bırakın lan internet ise bizde de var ! TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR SG ALLvisitors can't see pics , please register or login (click to show/hide)Adam amerikadan avrupaya baglaniyo 100 pingle ben çanakkaleden avrupaya baglaniyorum 110 pingle .... 100mbit var da ne boka yariyo ak ?8 mbit interneti 50 liraya satiyolar farkında mısın bilmiyorum ? İnternet bizim memlekette lüks , gavuristanda temel ihtiyaç anladıııın ?
(click to show/hide)Adam amerikadan avrupaya baglaniyo 100 pingle ben çanakkaleden avrupaya baglaniyorum 110 pingle .... 100mbit var da ne boka yariyo ak ?8 mbit interneti 50 liraya satiyolar farkında mısın bilmiyorum ? İnternet bizim memlekette lüks , gavuristanda temel ihtiyaç anladıııın ?
Türkiye de intenet elin arabinin tekeline birakilirsa ondan hayir gelmez, Binali Yildirim in bakani oldugu seyden asla hayir gelmez. Bkz "bülüt teknolocisi diye bise var"
Artık sosyal alanlarda örgütsel olayları incelemeye almışlar arkadaşlar o yüzden sessiz yürütüceğiz bu haykırışlarımızı =(
Ne demek la o?
Sen ki KÇ olup erkek lisesinde millete dayayan yaratık sıradakı karluk mu anlayamadık
Ne alakası var olum onun internet muhabbetiyle ? Bu arada ne durumda strat? Düşman kalmayınca çift kale maç yapmaya başlamışsınızdır diye tahmin ediyorum.