0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Yaşdan ve sende olmayan saygıdan söz eder durursun yaşına uygun ve biraz saygılı olmayı düşünemedinmi daha !
Yapamadığım nedir? Neyse, kafanı yorma bunlara. Hadi sen kale kuşat adam öldür bla bla bla
edit:Ben yazarken 2 yeni yazı geldi. Okumadım.
Eroz yüksek rütbeli üyeler zaten çıktı diğer oyuncular pasif oyunda adam yok. Bir süre sonra zaten zincirleme çıkışlar oldu. Adam kalmadı klan konuşmaya başladı artık karar vermek için. En mantıklısı zaten olacak bir şey geçiktirmemekti. Liderleri fazla giremeyen bir klan daha fazla tutunamazdı. edit:Ben yazarken 2 yeni yazı geldi. Okumadım.
Evet arkadaşlar bu yazımı yazmadan önce üzüntüyle Camels'ın dağılma kararı aldığını söylüyorum.İyi arkadaşlıklar edindiğim bu klanda güzel saatler yaşadım. Kendimi eğitip c-RPG dünyasını daha yakından tanıdım. Klanın kapanmş olması umarım burada kurulan dostluklarıda kapatmaz. Ve tüm arkadaşlarımdan bana olan tüm hakların helal etmesini isterim gelecek c-RPG hayatlarınızda başarılar. not:Dağılma kararı daha yönetimin onayını almamıştır alamamıştır. Ancak klandaki online tüm üyelerin ortak kararıdır. Ve bu yazı bu kararı alan üyelerden habersiz olarak yazılmıştır. Ve diğer klanların bu üzücü olaya lütfen trollük yapmadan yorum yapması en uygunudur
sw yi bize verin