Sigh...
Serial ban yediğin isimle oyuna yüzsüz gibi başka cd keyle dönmek var , farklı bi isim farklı bi konseptle tanınmadan beyaz sayfayla dönmek var....
Örnek veriyorum: Ben ozan abi yerinde olsam,3-5 dakka denemek için açtıgım auto block yüzünden permaban yersem gider D&R'dan yenisini alırdım,adımı da öküz gibi Ozan paşa yapmaz başka bişey yapar 0'dan başlardım,utancımdan soyleyemezdim kimseye.
Şunu da anlayamadım açıkçası.
Multiplayerda hile yapan oyunu oynayamayıp,rage yapmış veletlerdir.
Bir insan evladı bunu alıp sabahtan akşama kadar kullanır "aaaa ibne hilesiz oynayamamış, angry german kid olmuş gaza gelmiş hileyle oynayarak ego tatmini yapiyor velet" derim.
3-5 dakka denemek için açtım diyene karşı hiç bir mantık üretemedim...
Ulan insan multiplayer modda hileyi niye dener ?
Nasıl çalıştıgını çok merak edecek hali yok , single playerda auto block var zaten ...
Anlayamadım gitti....
Açıklama:
Re yapmak: Motorlu araçlardaki "R" (Bkz:Reverse Gear) geri vitesine gönderme yaparak kullanılan bir argo tabirdir.
Dünya üzerinde yaşayan her türk bilir .Bir olaydan kaçmak, tükürdügünü yalamak , kızla buluşup içini dökemeden ayrılmak, ben seni döverim çıkışa gel diyip ortadan kaybolmak,ortalığa laf atıp daha sonra yooo ben öyle bişey demedim demek vs gibi olayları tarif etmek için kullanılabilir.
Yorum:
Cicero'dan mı çekiniyorum şimdi ben? Ahaha, uuuu evet gölgesi bile beni kaçırıyor
Yoruma yorum:
İnanılmaz derecede sevimli bi şekilde okumuş ve anlamışsın R yapmayı tebrik ederim.