O saatte savaşa katılamayacaklara muhtemelen birisi akıl vermiş olmalı karşı tarafa apply yapın diye, o ileri zekalı kişi kim merak ettim
umarım liderlerden değildir, tam taşak konusu
Sultanları söylemiş =)
ALLANIZ VAR MI LAN SİZİN ALLANIZ VAR MI
Var o yüzden emek hırsızlığı yapmıyoruz sizin gibi.
Abi gerek yok bunlara laf anlatmaya. Bi kez isteklerini reddettim nasıl koymuş, nasıl patlamış içlerinde anlamadım ben de. Bazılarının sözleri söz olsa çoktan oyunu bırakmıştı zaten. O yüzden bu tür kişilere laf anlatmak faydasız. Umutsuz vaka bunlar. He de geç
1)Intıhar ettin cdler kırdın
2)Oğlan peydahladıgın ortaya cıktı
3)Erasmus arkadasına verdım dedın charını
4)Ben abayım dedin
5)Forumda kapikuluna server acıcam dıye aldıgın paralarla 20 tane oyun alarak kurdugun factıon'dakilerin hepsi kendin oldugun ortaya çıktı
6)Kapıkuluna geri döndün selamlar dagıttın permaban yedin 21 accountdan
7)Baska karakterle geri döndün
Ben miyim ruh hastası sen misin ? Sana Allah patlatmış zaten doğarken faydasız evlat
Ayran kapagını az acıpta içerken burnuna değdiren abay
Şizofren herif hangi yüzle yazı yazıyorsun hala ?
ahh cici nedir derdin bilmem ki? Dürüstlük abidesi misin? Türk oyuncuların kurtarıcısı mısın? Milli takımın Kaptanı mısın? İşin gücün yok mu? Forumlarda konu açarsın. Kapıkullarını banlatmaya uğraşırsın. Sonra da buralarda süslü sözler edersin. Bu yaptığın yakışıyor mu? Biz yaptık bi hata senin ki ne demek bakalım? Bukadar korkuyorsan kılandan söle biz çıkardık. Klavyene yazık o kadar ugraşmışsın banlatmak için. Yazık bide Türklerin lideri olcan yazık ki ne yazık.
Şimdi sen kimsin ?
Tiplere bak ya adamlar hem roster hilesi yapıyor bide üstüne ben söyledim diye bana laf atıyor ya hastalıklı yemin ediyorum sizin beyniniz.
Süslü söze gerek yok kendi sultanın emir veriyor çocuklara apply yapın diye ki sende o çocuklardan birisin gelmiş burda laf yapıyorsun.Sen aptal olmayacaksın ki insanlar o aptallığını ortaya çıkarmayacak.
Nası ağzınızı bile açamadınız cmp girdiğinde , işte yüzsüzlük böyle birşey =) Bide atılırken en son koskoca sultan "WTF" dedi ona baya güldüm.
Şimdi siktirin gidin hadi.