0 Members and 8 Guests are viewing this topic.
Selamün aleyküm,Ortamı özledim vallahaAz sonra TS'deyim inşallah
masa 3 ü yarım zaaat uzatsak
Sen ki KÇ olup erkek lisesinde millete dayayan yaratık sıradakı karluk mu anlayamadık
siz benimle neden sürekli küfürlü konuşuyorsunuz şöyle dönün bi bakın bakalım ben size kaç defa küfür etmişim siz bana kaç defa küfür etmişsiniz benimle olan probleminizi haledelim bu durumdan çok rahatsızım
dimi, bunların hepsi edepsiz, sınıfın yüz karaları
Rapor et varsa bir durum ilgileniriz.
mevzu o degilki ben barış cubugu tütürelim diyorum bana kanlı gibi davranmayın diyorum
Barış çubuğunu kiminle tüttürmek istiyorsun kardeş?visitors can't see pics , please register or login
boş ver adamlar cevap bile vermiyor kendileri bilir
Klandan çıkarılış sebebini hatırlıyor musun?
bundan sonra c-rpg oynayacagımı sanmıyorum (uzunca bi süre) gitmemde kimseyi etkilemez zaten tası taragı topladım hadi eyvalah
Kapıkulu olarak klana katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun arkadaşlar ...
önce bu konuya bi netlik getireyim ben kendim cıktım çıkış sebebimde bazı arkadaşların bana karşı hal ve davranışları büyütülcek şeyler degil di ama sürekli hale gelince sıkıntı yaratı benim için bende çıktım bukadar basit.Tamam bende bazı arkadaşları kışkırmış olabilirm ama en azından tanımadıgınız bi adama nasıl davranıyorsanız(oyunda) bana öyle davranırsanız sevinirim gereksiz çirkinleşmek istemiyorum!