Klan iç meselesini foruma taşıman hoş olmamış buğra..Bu durum klana dönüş imkanını tamamiyle kapatmıştır..Yeni oyun hayatında başarırlar dilerim..
Buğra gibi klan içinde birileriyle anlaşamayan ve yeni maceralar arıyan arkadaşlar varsa yolları açık olsun..Hep söylediğim gibi klan liderlerine güvenen klanını sevenler zaten sudan sebeplerden klandan çıkmaz...
Not: Sefayı kayırdığımı düşünmen çok saçma ...ben sana buğra biz seni seviyoruz böle saçma sapan şeylerle uğraşma oyununa bak dediğimi hatırlıyorum..İsmail senden daha olgun bir kardeşimiz ondan rica ettim sefadan özür dile diye..çünkü sefa ameliyat olmuştu ve oyundan uzak kalmıştı..ts de konuşmak istemesi normal bir durumdu ama biraz abartmıştı..olabilir..hasta olan insanlar biraz duygusal dönemden geçerler..alttan alındı durum çözüldü..
Abi macera diyorsun adam direk o.ç dedi ben sana söyledim abi bu adamla aynı ts de veya kalnda kalmak istemiyorum ya onu at yada ben çıkayım dedin sende aranızda çözün dedin aramızda çözme gibi birşey olsa ben suçlu duruma düşeceğim nedeni ise ben o insanla eger baska biryerde konusma olayı olursa bana yaptıgının 2 misliyle yanıt veririm.az çok tanıyorsun.Madem sefa ameliyat oldu cart oldu curt oldu bizim de sorunlarımız olur ailevi olur hastalık olur ölüm olur vs vs ben klanda bir çok kişinin böyle özel durumlarını biliyorum.
Senin ben bu klanın ldieriyim ve bu klanda olan şeylerden sorumluyum diyorsun ben de sana bu resmi attım ama sne aranızda halledin dedin.
Benim tek bozuldugum ve klandan çıkmama sebeb olan konu ise şu
Neredeyse 14 15 aydır bu klandayım sefa 5 6 aydır en fazla bu klanda benden daha eskilerde var neden her olayda sefa savunuluyor.
ve ayrıca sefanın kısa sürede bu kadar yükselmesinden tek ben değil klandaki bir çok üye şikayetçi klanın kötü gfününde klanda olan değilde neden sefa heryerde tum üyelerden üstün