visitors can't see pics , please
register or
loginBen ve Zapenat klandan ayrılıyoruz sebebi ise yukarıdaki resim 1 1.5 hafta önce çekilmiş olan resimi şahsi bilgisayarımı kullanamadıgım için geç koyuyorum.Bu bir kereye mahsusda değil 3 kere oldu diğer ss leri bulamadım buldugum zaman darlarım gene burayı ozan abiye söylediğimizde aranızda halledin dedi. İsmail ile (Casanowa) Sefa Arasında tartıştıklarında ismail suçsuz oldugu Halde bile ismaile özür diletmişti.Zapenatın çıkmasına gelince zaten Hazar ile birlikte çıkmıştı ben o zaman ikna etmiştim ayrıca sivil hayattan olan tanışıklıgımızdan dolayı benimle birlikte geliyor.Ben de sefaya camelstayken anabacı saydırmışım bahaneside buymuş muş bunu söylemekte birde biz kıskançlık krizine girmişiz miş Ayrıca bu klan 9 kişiyken biz bu hale getirdik.Abay zamanında ismail sir lancelot diye bir dangalağa kufur etti diye saniyesinde atılmıştı Hakkımız korunmadıgı ve aramızda halletmemiz gerekiyor oldugu için klandan çıkıyorum Ozan Abiye biraz kırgınım ama yinede saygım sonsuz
Kapıkulunda Değer verdiğim Mübarek insanlar.
Ottomans Guard (Göksel abi)
Dede
Sultan_Ozan
Battalgazi (Utku abi)
Heedbong(İsimsiz Kahraman
)
Disaster (Alper abi)
Burak abi
Hazar
Sipahi
Abdul
Hearst
Sawer
Canavar
Boozdag
Casanowa
Emre
Birazcıkta Ercan
Son olarakta bu insanların bana hiç bir şekilde tepki beslemesini istemem özellikle Göksel abi dede ve Battalın
Hadi kalın sağlıcakla.