Ha ben bilseydim senin bana karşı bu şekilde ön yargılı yaklaşcağını ona göre cevap verirdim. Ben de saf saf yazıyorum olayları olduğu gibi, sense çoktan bana laf etmeyi kafana koymuşsun.
Benim burda kimseye numara yapacak halim yok, ben oyuna başladığım da yoktu hiç bir Türk klanı ortalarda. Gördüğüm ilk organize Türk klanı da "the Turks"tür. Janissary klanı vardı bir ara (Cicero ve Elendil'i hatırlıyorum sadece o zamanlardan) ama RRush diye bir Native Türk klanının oyuncularıydılar ve Strat'a veya karakterlere gelecek bir reset ve patch söylentileri nedeniyle oyunu bırakmışladır diye hatırlıyorum. Bu da benim gözümde Turks'u ilk klan kılıyor. Neyse esas olay bu değil sanırım..
Savaş kısmına geleceksek (artık oyunun içine girdiğimize göre) benim kime karşı savaşıp savaşmayacağım seni bağlamaz, Brigade kiminle düşmansa onunla mücade ederim kiminle beraber dövüş derse onun için dövüşürüm. Ne yani Türk düşmanı mı oldum bu yüzden şimdi? Çok uluslu klanda bir yer almam, cRPG'de düzgün bir Türk topluluğu olmasını dileyemem mi demek oluyor.
"Gereksiz ve boş yorumlarda bulunma" demişsin acaba çok merak ediyorum naptım bu şekilde tepkine sebep olacak?
Not: Bir de "toprağına bakarak karar vermişsin" demişsin, ben oyuna katıldığım da Strategus yeni başlıyordu o toprakların hepsinin alımında emeğim vardır, gidip istediğine de sorabilirsin. Açıkcası bu şekilde anlamsız ve aşağılama amaçlı biçimde beni yargılaman hoşuma gitmedi. Ben sana karşı bir terbiyesizlik yapmadım, sen de bana yapma lütfen.