Kaktırmadan ziyade destek diyelim oyuna yeni katıldıkları için para ve item istediler biz de verdik oyun ölüyken trade yapan insanlar vardı evet ama biz bunları diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmedik. Bu desteği senin de verdiğini biliyorum ki zaten istekleri tarafsız bir faction olmaktı kendileri artık yeni strat için taktik mi geliştircekler ya da oyundan böyle mi keyif alıyorlardı onu bilmiyorum. Oğuz'a karşı gelip buna engel olsaydın her iki rostera da destek verecek potansiyelleri vardı ki bana kalırsa senin yanlışın bu, Oğuz'a uymak.
ne oğuza uyması ne karşı gelmesi? bütün bu yaşananların oğuzla hiçbir alakası yok, apayrı bi konu o.
Ya sen ne konuşuyorsun 30 FPS'le? Bu yazdıklarını desteklemek için FPS sınırını kaldırman gerekli küçüğüm. Sen daha strat nedir bilmezken biz strat oynuyorduk. Jenerasyon farkı anlatabildim mi? Adamına göre muamel demiştim değil mi? Az biraz oku.
Strat sikimde değil demene çok fazla gülüyorum. "Benim bu stratta tek amacım Azap'dan wipe yememek" Tanıdık geldi mi?
İçerlemiş gibisin maymun falan 12 yaşında çocuk? Peki. Anladım. Mağdur edebiyatına devam. Mahallede topu kesilmiş çocuk gibi ağlayabilirsin. Tabi ağlayabileceğin bir omuz kaldıysa. ;)
FPSimle dalga geçmen çok komik, ben hemen hemen her savaşta pozitif oynuyorum 30 FPS ile, senin aşırı nadir görmüşümdür pozitif oynadığını ya da hiç görmemişimdir bile.
Amacımın Azaptan wipe yememek olduğunu söylemem çok mu komik? Hani, taşak muhabbeti yapılacak herşey mi bitti? Gayet ciddiydim ben orada, her savaşa 15 kişi eksik çıkıyoduk, oyun bilmeyen çok adamımız vardı. 2 gün geçince anlatmışsın herşeyi 2 gün önce anasına sövdüğün kankitona
E yani, içerlememek elde değil. Hadi yasutayı siktir et, onun moron olduğunu biliyodum zaten, ama sende o umut ışığını görmüştüm belki insan olmuştur diye, kusura bakmasın kimse. Mağdur edebiyatı falan da yok. Komutanımız yok bu tarafta, ben Strat bilmiyorum, mod ilk geri döndüğünde karşılarında güç olsun, insanlar 2 gün oynayıp bırakmasın, Stratta bugları bulalım diye bişey başlattım, siz insanlıktan çıkana kadar da çok tatlı bi rekabet vardı aramızda.
Durumu vaziyeti burada açıkladım
http://forum.melee.org/strategus-general-discussion/it-seems-its-over!/msg1265301/#msg1265301