You will see. You shouldn't mess with me.
You should go to all eu and na teamspeaks and cry about roster.
Its funny crpg community hate you guys more then uif
kardeşim dedim sana şerefsiz. ulan kıçı kırık oyun için bana dediklerin komiksin ya götüne sokacam o oyunu ama
Ne değişti amk maça gittik diye 2tane sikik savaşa gelemedik diye insanlara hakaretler edip durdun..Kımsenin göstermediği saygıyı ben gösterdim hep sana herkez haketmediğini düşündüğünde bile ben yanında durdum. Sense iki günde bir sikik sikik klandan çıktın.. Ben arkanda durdum heryerde katılmadığım fikirlerinde dahi sense herkezin içinde bana saçma sapan hakaretler edip yaptığımız toplantıları baltaladın.. Farkımız buydu. Hadi görelim neler yapabiliyorsan yap. Dost olsan ben senin bu postunu burda görmezdim yapacak birşey yok Yasutaya zamanında demişsin ben ne zaman tek lider olurum o zaman insanlarla kavga etmem..Eğer egoist olsam bunu ben söylerdim.. sen söylemiş olmazdın. Yasutay klandan çıkıp templarn başına geçtiğinde ben sevindim. Bir dostum bi klanı yönetiyor diye zamanında bu hevesini söylesen sanada saygı gösterirdim. Ama egoist olan sensin ben değil.Ben hiç bi klanı tek yönetmeye çalışmadım yaptığım şeylere saygı gösterilmesi yeterliydi.. Seni kendi vicdanınla baş başa bırakıyorum saldır insanlarla konuş strata renk gelsin hoş olur. Bunu yapsaydın saygı gösterirdim..ama haketmediğini bir kere daha kanıtlamış oldun. bunu foruma taşıyarak..
Fatih strat cansız şöyle yapalım desen güler tamam olur derdim. Roleplaye dökerek iç savaş rolü bile yapabilirdik. Sen ne istediğini bilmeyen bir adamsın hakaretlerine karşılık aldıgında ise piskolojin bozuluyor. Durduk yere hakaret etmedim ben sana strat savaşında niye saldırdınız lan gerizekalılar çıkışından. strat toplantısında benim ingilizcemle dalga geçip beni sinirlendirmenden bağırdım. sebebsiz değildi.Hakedene hakettiğini vermek gerekir bende bunu yaptım. sen nasıl bana bir oyun için bağırıp hakaret ediyorsan bende aynı sebebden karşılık veriyorum o kadar
Şimdi tüm hıncınla üstüme gel al reyvadini bizede eğlence çıkar işde.( alamadı)