Birader sen bu kafada ilerledikten sonra senin vizyonu Yeni Akit olan hülooğculardan ne farkın kalıyo açıklasana bana.Kürtler bu ülkede cahil mi evet , kolay kandırılabiliyo mu yine evet, ama bunun sebebi bizim kutuplaştırılmamız ve onların teşvik edilmediği eğitimdir.Sen çıkıp diyosun ki ben ülkede Kürtleri istemiyorum.O kardeşimin ne günahı var lan?O mu istedi cahil halkın göbeğinde doğmayı?Madem biz Kürtlere 2.sınıfmış gibi davranıcaz o zaman Avrupa da Türkleri sevmiyolar diye hiç ağlamayalım.
Ayrıca bu ülkede Kürtler çoğumuzdan daha emektardır.Her inşaatta onlar en pis işleri yapar, çöp kutularından plastik toplarlar.Biz de burdan onları sevmiyorum diye yorum yaparız. Irkçıyım diyosun bana ; ulan biz çok mu mükemmeliz yatacak yerimiz mi var sanıyosun? Bi tane bizden hoşlanan millet göstersene bana.
Bak ne düşünüyosam insan gibi söylüyorum , küfür edip etmemen benim seviyemi etkilemez. Ama diyorsan ki Arda ben anti demokratiğim ne düşünüyosan zerre zikimde değil siktir git kürt bacılarını sik , o zaman benim diyecek lafım kalmamıştır, sen olmuşsun kardeş.
İnsanlar düşüncelerini sorguya düşürmekten korkuyor. Aslında Kemalizmin özündeki sürekli devrim buna işaret eder, o gün ne yapmak doğruysa ona adapte olmayı.
Emre; ama Abdullah Gül AKP nin içindeki en düzgünlerden biriydi o zaman , şimdi bu kadar oy artırmışken öyle bi götlüğe imza atacağını sanmıyorum MHP nin