Szia!
nekem tetszett a felvázolt ötlet,én nem szeretnék toborzó vagy diplomata lenni,de lehetnék esetleg a hangulat felelős a klánban "nem titkó mutogatás" esetleg kis szinten vállalnám,hogy nézelődök játékosok után,de csak megfigyelés és ajánlat tétel,esetleg ha más módban találok valakit aki szerintem jó,akkor annak szólok,hogy van nálunk toborzás és érdekli e,akkor hozzád irányítom.
Amúgy az sem baj,hogy hierarchikus a rendszer,mert legalább valami minimális szervezés és komolyság igény lesz a klánban,csak akkor több állandó tagra is szükségünk lesz.Azt az elképzelést meg,hogy zsoldosok vannak továbbra is támogatom,de annyit hozzá tennék,hogy ha van egy jó külföldi játékos,a mellé még több saját nemzeti társa is jön,akkor közölük a legjobb legyen altábornagy,hogy azt a gárdát ő vezesse,persze a mi beleszólásunkkal. Most fejből meg nem mondom neked,hogy hová lettek a légiósaink,meg azok a magyar játékosok,akik még valamikor voltak tagok.G mesterről meg nem tudok sajnos semmit,hogy jön e vagy sem,csak annyit tudok,hogy a testvére "József" "sok neve volt" ő játszik és ő jönne, Gmester meg elméletben nativeozik,de ennyi,nem tudom,hogy a klánba akarna e jönni már vagy sem.
szóval egyelőre csak ennyi,remélem,hogy többen leszünk és át tudunk másokat is csábítani a klánunkba,aztán meg hogy a strategusban hogy szereplünk más kérdés,remélem jól