İstemeyenlerden biri de bendim. Biz BashiBazouks'u kurmadan once Abay'a efendi gibi teklif sunmuştuk. Biz kapikulundan ayrılmayıp,stratta vb sana bağlı bir alt klan olalım ama bize katılacakları duelde sınadıktan sonra seçelim. Kapikuluna giren üyeler,3-5 oyunu çözdükten sonra bize katılabilsin diye...
Ne farklı TS , ne kavga,ne gürültü...TEK MİLLET 2 BAYRAK olucaktık , elite squad tarzı. (Bkz:Bordobereliler)
Abay kiloyla üye alıyordu ve
ben nasıl bu ülkede AKP'ye oy veren kültürsüz , cahillerle oyumun bir sayılmasını garipsiyorsam ; blok almayı bilmeyen,kill için hitini bloklayan,tk yapan yeni başlamiş oyuncularla da aynı Tag'i taşimak istemiyordum.Abay efendi egosundan dolayı kabul etmedi bu oneriyi, her şey öyle başladı . 2 klan arasındaki nefret ve trololol. Bize PKK muamelesi yapildi amk klanı bolduk diye
biji serok megri megri daye megri
Pişman mıyım ? Asla ! Çok da eğlendim,tahmin ediyorum siz de eğlenmişsinizdir.
Hani hiç bir şey olmadıysa en azından o kadar savaştık exp kazandık , didiştik eğlendik .
Yıl oldu 2014 , aktif adam gibi oturaklı bir Türk klanı kalmadı.
Çoğunluk oyunu bıraktı,bir kısmı geri döndü (biz
),kalanlar da başka klanlara dağılmış...
Biz stratta rosteri çoğunlukla Türkten oluşturmayı başarabildik Ravenlarla keza bir dönem de Barlaslarla. Açıkçası çok da eğlendik.
Eğlenmemizin sebebi de "Oh bak Türk kardeşlerim ne desem anliyorlar" değildi,allaha şükür yabancı dilimiz var zaten anlaşıyorduk .(Garibim erhan rusça savaş terimlerini bile öğrenmişti
) Eğlenmemizim sebebi yapılan hatalara türkçe reaksiyon gösterebilme özgürlüğüydü.
Velhasıl kelam, çok kişilik türk klanı şu an için mantıklı. Elde hiç yok çünkü.
Eskiden saçmaydı,bu önerge 6 ay önce bana gelse yine kabul etmezdim. Bu bir oyun,biz stratta Shariz'i alınca , Yunanistan 12 ada'yı vermeyecek Türkiye'ye o yüzden, "tüm Türk klanları birleşelim 200 kişi olalım,gavurun kafasını keselim"tarzı bana göre 50şerden 4 klan olup birbirimizle savaşmaktan çok daha sıkıcı ve mantıksız.Lakin devir değişti,oyuncu sayısı çok az artık , toplansak bi 50-60 kişi zor buluruz.
Tarih tekerrürden ibaret.Götümüzü yaya yaya rahat rahat oynarken , beyliklere ayrılıp rahat rahat rekabet ediyorduk, ne zaman ki baktık beylikler zayıfladı,gavurlar güçlendi Osman aga'ya sığındık. Vakit imparatorluk vakti mallık etmenin anlamı yok.
500 yıl oncesinden butthurtlarınızı taşıyacaksanız,oluşuma gelmeyin ama ,karı gibi trip atmayalım sonra birbirimize eşşek kadar adamlar olarak.