Dürüstçe söylemem gerekirki artık Wilhelm adıyla yaşayamıyorum!
Ben DKG_Dragon 'dan başkası değilim! Bu ismin sebebi tepeden tırnağa bir ejderhayı tätwiertlememdir.
Evet, sol yanımda benimle birlikte hareket eden bir şeytan var!
Uzunca bir süre birbirimizi tanıdık birlikte oynadık ve küfürleştik.
Ancak çok kısa zaman önce birşey öğrendim ;-)
Genelde dışarıdayım 2 saatliğine oynuyorum, bu iyi birşey.
Ama beni sıkıntıya sokan klanımdaki bu DKG_Dragon ve Dragonius.
31 dim ve asla geloomtes konusunda başka bir klandan yada birinden yardıma ihtiyacım olmadı.
Bu dalkavuklar benden loomlarımı dağıtmamı istiyorlar galiba. Hayır çünkü dünya çok bencil ve insan olmak için herşeye sahibim.
Ama umrumda değil oyunu zevk için oynuyorum artık günde 12 saat oynamıyorum çünkü bu delilik.
Bu oyunun en iyisi olduğunu söylemeliyim bunun gibi başka bir mod yok diğerleri hep boktan.
Temiz call of duty çünkü ben hep söylerim kendim yapabilirim vurarım ve herkes. (wtf)
Ben hepsine plätiereyim ve lütfen eski adımı istiyorum!DKG_Dragon du ama William tam bir utanç kaynağı bunu imparatoruma yapamam
Jenerasyon dursun, level 31 dursun sadece ismim, birazcık onur sahibi geriye kalan tek şey sikik oyundu önceden ama eskiden daha trauig chin Grimm has enschieden idi günde 2 saatin yeterli olduğunu anlayana dek. Çünkü ondan sonra sadece kadınlarla eğleniyorum
Herşey dursun ha , daha önce bir karakterimle böyle birşey yaşamamıştım. Çünkü bir karakterim var
Sadece ismi istiyorum!
Nihayetinde , Dave olmadan DAVEUK kimdir ki?
Hepsi benim yıllardır arkadaşım ama eski isimlerini tekrar geri alamıyorlar, çok üzücü.
Yada bana bir Celtic Cross yapın ve sonsuzluğa yazın sadık yoldaşlarım !