Zamanında birkaç adet +1 itemim vardı sonraları +3 itemlerim oldu ondan sonra oyun kolaylaştı ve tüm itemlerdeki loomları ya söktüm yada satıp karşılığında loom aldım bu loomlarıda sevdiğim, oyuna yeni katılan veyahut ihtiyacı olan insanlara dağıttım
Hala 5 loom pointim var ve tek +3 courserim var +3 courser benim ilk bastığım attı +1 basmıştım ve birisine hediye etmiştim(yaklaşık 1.5 -2 yıl önce) sonra hediye ettiğim kişi yaklaşık 3 yada 4 ay önce bana, benim ona verdiğim +1 atı +3 olarak hediye etti o yüzden o atı sonsuza kadar saklayacağım
.
Herneyse hiçbir itemimin + lı olmamasının bana kazandırdığı bir kaç şey var mesela bir kişiye ihtiyacı var diye loom veriyorum kişinin mutlu oldugunu görmek benide mutlu ediyor ve o kişinin oyunda o itemi kullanıyor olması daha değişik birşey
Fazla duygusala bağlamadan sonuca geleyim + lı iteminiz olmazsa istediğiniz itemi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz eğer looma alışırsanız diğer itemlerede + basmak isteyeceksiniz ve buda zaman kaybı bana göre