0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
canin sikmi istiyor senin,babanin resmini koyma buraya inek
Deli taksicisinin cok daha efsaneleri var keko degılım de iyiymiş ama (click to show/hide)ONUR SEĞN BEĞNLE DAŞŞAK MI GECIYON ?????? (click to show/hide)YEDIRIRIM O TASSAGI İnek diye hakaret mi olur alamancı
Sen kimsin lan yarak kafali pezevenk git baba parasiyla kerhaneye orgazm gecir....senin gibi cok siktik biz gene sikeriz al sana küfür....seni babani anani üst üste koyar siker üstünede sikimin suyunu icirtirim sindi siktirgit annenin memesinden süt ic...agzini siklerim senin ..yatirir avrat niyetine sikerim....götüne basina akittigimin evladi.....Taksicinin sikini yersin ancak dedigim gibi haydi veledi zina defol sen git kralin gelsin....unutmadan sikimin suyunu ic öyle gitNOT: iste yasindan utan abi dedik bizi sikiyosun..taksici dedik siktin..artik takmam söverim falan hikaye yok...anasini avradini siktimin kerhane cocugu sülalesini soyunu sopunu yemegindeki tuzunu siktimin dölü....
Resim yanlış olmuş, doğrusunu buldum. SWF şeklinde.http://inciswf.com/1284114404.swfNerde buldun lan inek bunu.Özel videolarimi koyma buraya bak ayip özelime karisma benim
noluo bu kapıkullarına aq adamalra söve söve adamlarda sövmeye basladı artık
Abooo valla kapıkulunda değer verdiğim vereceğim kimse kalmadı.Değer verdiklerimizde böyle bi garip olmuş neys sikimde değil ama burak abi hala candır.Geri kalanı ne söylersem üstüne alınabilir.Hain kekolar sizi Hadi ''Allağınıza'' emanetEDİT: Aklıma geldi şimdi sultancığıma ağbi yer varsa gelek dediğimde beni almadı unuttum sanma fakir bilgisayarlarınız Bannerlord'u kaldırırsa ne bok yiyeceğniz acep ? bu arada kapıkulu tüm türk klanlarının anası olduğundan dolayı biz Barlas'ı kapadık çünkü biz orospu çocuğu değiliz.Bilmem anlatabildim mi ? EDİT-2: Mert hadi gel amk cam açtım seni bekliyom
Hetman bu konusmalara girmememi soyledi ama malesef tutamıyorum kendımı. Lutfen soylermısın güray o kadar kale koy neden karşı tarafta iken yoktu ? bir tane savasını bıle kazanamayan kapıkulu ne olduda savasları kazanmaya basladı ? ''Allağınız''mı yardım ettı ? Hava atıyor sultan ozan gelın lan götünüz yiyorsa diyor en son bunu dedıgınde ben de kapıkulundaydım Cicero-Kingrimm bizi gotumuzden sıkmıstı sımdı kıme guvendın hetman'a mı ? Peki neden güvendın ? ıyı oyuncuların sayesındemı yoksa kuru kalabalığın sayesındemı ? Hala ordu yapmayı bılmıyordun Greyle savaşmaya başladıgında ipek anlattı ama hala yapamıyorsun.. Bu stratın basından berı oynuyorsun kalenle koyunle ovunuyorsun hala cogu itemin +1 - +2... (click to show/hide)Sadece kapikulunda ilk defa olan şeyler yazdıkların değil hatırla bizim tsmizi basmıştın bize bir sürü bağırmıstın buda senın gibi bir insan için -en azından biz seni olgun görüyoruz- bir ilktir sanırım ben keko dıyılım dıye bağırarak kanala girmek.
bana değer vermiyomusun. al kırdın kırdın
sindi ne kro taksici