Eleştiri lapisin 9yaşında olduğuyla ilgili.. Ve 9yaşında değil 14yaşında.. bu manifestoya katılanların kaç tanesi oyuna başladığında 16yaşındaydı.. Hazarda 14 yaşında başlamıştı.. Tanıdığım nbir çok kişide..bende 9yaşında olmadığını söyledim.. Can sıkıntısından manifesto açıyorsunuz.. Aldığımız üyeyede karışır olmuşsunuz.. Klan bizim klanımız sizi ne kadar ilgilendirirki bu..
Eleştirme hakkına sahipsiniz eleştirilerinizede saygı duyuyorum..Fakat çok sık olmaya başladığını söylüyorum bu manifesto konularının.. Bir üyeyle ilgili manifesto açıyorsunuz ama bundan 3-4 yıl önce bu manıfestoyu yapanlarında bir çok üyesi 16 yaşın altındaydı ben bunu söylüyorum.. Söylediklerimi umursayıp umursamamakda sana kalmış doğrusu.. Tamam beyler yeter şeklinde bir yorumdan ziyade eleştirilen olayın olmadığını söyledim ben.. Klana giren bir kişiyle önce konuşulur..Tak diye alınmaz.. Diyelimki alındı o zaman ise sadece oyunda varlığını gösterir stratta yer bulmaz vs vs..Ben 7aydır bu klandayım 4-5ayda ottomansda oynamıştım.. stratta yeni yeni görev alabiliyorum.. Aldığımız üyeler bizleri ilgilendirir.
3-4 yıl öncesinden ne haberin olacak la senin ?
Bide büyümüşte klana üyeleri bu alıyormuş asufnaosmfasfa
Hazar kapıkuluna geldiğinde 16 yaşındaydı
3-4 yıl önceki üylerimizi neredne biliyon amk ayrıca 3-4 yıl önce barlas yok bashi yoktu crpg yeni vardı
Bashi'de 16 yaşının altında üye sadece biz geçtiğimiz zaman vardı doğukanmıydı neydi
Ben 16 yaşından büyüktüm, Mert (Bozdag) büyüktü, Tonyukuk büyüktü ? Kratos 16 yaşında olabilirdi o ara