Author Topic: Kapıkulu Manifestosu bilmem kaç  (Read 4163 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Olcayto

• Beggar
  • Renown: 0
  • Infamy: 0
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Game nicks: Bugrahan_the_Grey
Kapıkulu Manifestosu bilmem kaç
« on: September 09, 2013, 03:03:42 am »
LapisLazuli kapikulu olmus cocuk 9 yasında suc ıslıyorsunuz 16 yas ve uzerı ıcın bu oyun şikayet edecegim...

Offline Tonyukuk

• Count
  • Renown: 258
  • Infamy: 58
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Game nicks: MikariN
  • IRC nick: MikariN
Re: Kapıkulu Manifestosu bilmem kaç
« Reply #1 on: September 09, 2013, 12:51:59 pm »
cocuk istismarı amk
Unreal:
Essay ban, 800 words on: "Accepting defeat and learning from it"

GEEKİLLER:only 2 words: "Fuck You!"

Offline Imperious

• Count
  • Renown: 235
  • Infamy: 35
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Faction: Kapikuku
  • Game nicks: Lacoste
  • IRC nick: DIE
« Reply #2 on: September 09, 2013, 01:18:11 pm »
bugun sabah.

(click to show/hide)

Offline Olcayto

• Beggar
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #3 on: September 09, 2013, 02:16:56 pm »
bugun sabah.

(click to show/hide)

Ahahhahha Lan lan göt hazar sikerrem seni :D

Offline the real god emperor

• King
  • Renown: 1630
  • Infamy: 348
  • cRPG Player Sir Black Knight
  • Et tu, Brute?
    • View Profile
    • Click for gifts
  • Faction: Rome
  • Game nicks: Captain_Sweden
« Reply #4 on: September 09, 2013, 03:28:26 pm »
All hail LapisLazuliciAmca! Vendetta da hala admin görünüyorum girip banlasam mı acaba :D

Offline Real_Hunter

• Baron
  • Renown: 81
  • Infamy: 8
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Faction: Warriors of Tengri
  • Game nicks: Turkmen_Azap
  • IRC nick: Turkmen_Azap
« Reply #5 on: September 10, 2013, 03:05:28 pm »
Öncelikle şunu söyleyeyim Lapis 14 yaşında.. 16yaş konusuna gelirsek sen oyuna başladığında 16 yaşındamıydın hazar:)

Kapikuluna her giren yeni üyeye laf atmayı bıraksanız mutluluk duyarım..

Gerek yok böyle şeylere canının sıkılınca manifesto açmayın artık:))

• King
  • Et tu, Brute?
    • View Profile
    • Click for gifts
« Reply #6 on: September 10, 2013, 03:23:15 pm »
Öncelikle şunu söyleyeyim Lapis 14 yaşında.. 16yaş konusuna gelirsek sen oyuna başladığında 16 yaşındamıydın hazar:)

Canım Kapıkuluyla her dalga geçildiğinde alınıp "Tamam beyler yeter :)" şeklinde yorumlar yapacaksan, ciddiye asla alınmazsın, söyleyeyim dedim

p.s.: Bana da lütfen "Tavsiyeye ihtiyacım yok teşekkürler : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))" yazma cevap olarak.

Offline Real_Hunter

• Baron
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #7 on: September 10, 2013, 06:55:25 pm »
Eleştiri lapisin 9yaşında olduğuyla ilgili.. Ve 9yaşında değil 14yaşında..  bu manifestoya katılanların kaç tanesi oyuna başladığında 16yaşındaydı.. Hazarda 14 yaşında başlamıştı.. Tanıdığım nbir çok kişide..bende 9yaşında olmadığını söyledim.. Can sıkıntısından manifesto açıyorsunuz.. Aldığımız üyeyede karışır olmuşsunuz.. Klan bizim klanımız sizi ne kadar ilgilendirirki bu..

Eleştirme hakkına sahipsiniz eleştirilerinizede saygı duyuyorum..Fakat çok sık olmaya başladığını söylüyorum bu manifesto konularının.. Bir üyeyle ilgili manifesto açıyorsunuz ama bundan 3-4 yıl önce bu manıfestoyu yapanlarında bazı üyeleride 16 yaşın altındaydı ben bunu söylüyorum.. Söylediklerimi umursayıp umursamamakda sana kalmış doğrusu.. Tamam beyler yeter şeklinde bir yorumdan ziyade eleştirilen olayın olmadığını söyledim ben.. Klana giren bir kişiyle önce konuşulur..Tak diye alınmaz.. Diyelimki alındı o zaman ise sadece oyunda varlığını gösterir stratta yer bulmaz vs vs..Ben 7aydır bu klandayım 4-5ayda ottomansda oynamıştım.. stratta yeni yeni görev alabiliyorum.. Aldığımız üyeler bizleri ilgilendirir.Bir oyuncuyu ben almışsam onun sorumluluğu mesela bendedir.. O sorumluluğu üyeyi alan kişi almıyorsa zaten o oyuncu dahil edilmez..Dediğim gibi Kapikulunu sevmemek hakkınız bizdede illa sevmeyen vardır sizin tayfadan kimseleri benım hiç proplemim yok o ayrı mesele.. Ama bu kimseler forumda cevap dahi vermezler.. Size karışmıyorlar onu demek istiyorum.Sizde bize karışmayın..Mesela manifesto konusu gördüğümde Bunu Ozan abiye söylersem bırak açsınlar cevap yazma uğraşma boşuna der.. Bizim klandan kimse sizin aleyhinize başlıklar açmazken  çok sık tekrarlanan bir biçimde bizim hakkımızda konu açmanız beni yazmaya zorluyor..  Sen eskileri görmedin muhabbetine gelince geçmiş geçmişte kaldı.. Ben klanın şuanki zamanını biliyorum ve sadece bu konu hakkında yorum yapmam mantıklı olur.. Bi klanı bilmekde 7ayda olur diye düşünüyorum.. Şahsi kinlerinizi şahıslara yansıtın klana değil.. Bu klanda sevmediğiniz insanlar olabilir.Ama saygı duyduğumuz insanlarda var diyorsunuz sayıyorsunuz bazı isimleri onların hatrı için en azından şu olaylar tekrarlanmasın.Şu tatsız atışmalar mazide kalsın..Türkler birbirini yemesin benim temennim bu.. Neyse çok uzattım sanırım:)
« Last Edit: September 10, 2013, 07:02:47 pm by Real_Hunter »

Offline Olcayto

• Beggar
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #8 on: September 10, 2013, 06:59:53 pm »

Sen git efendin gelsin

Offline Olcayto

• Beggar
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #9 on: September 10, 2013, 07:03:52 pm »
Eleştiri lapisin 9yaşında olduğuyla ilgili.. Ve 9yaşında değil 14yaşında..  bu manifestoya katılanların kaç tanesi oyuna başladığında 16yaşındaydı.. Hazarda 14 yaşında başlamıştı.. Tanıdığım nbir çok kişide..bende 9yaşında olmadığını söyledim.. Can sıkıntısından manifesto açıyorsunuz.. Aldığımız üyeyede karışır olmuşsunuz.. Klan bizim klanımız sizi ne kadar ilgilendirirki bu..

Eleştirme hakkına sahipsiniz eleştirilerinizede saygı duyuyorum..Fakat çok sık olmaya başladığını söylüyorum bu manifesto konularının.. Bir üyeyle ilgili manifesto açıyorsunuz ama bundan 3-4 yıl önce bu manıfestoyu yapanlarında bir çok üyesi 16 yaşın altındaydı ben bunu söylüyorum.. Söylediklerimi umursayıp umursamamakda sana kalmış doğrusu.. Tamam beyler yeter şeklinde bir yorumdan ziyade eleştirilen olayın olmadığını söyledim ben.. Klana giren bir kişiyle önce konuşulur..Tak diye alınmaz.. Diyelimki alındı o zaman ise sadece oyunda varlığını gösterir stratta yer bulmaz vs vs..Ben 7aydır bu klandayım 4-5ayda ottomansda oynamıştım.. stratta yeni yeni görev alabiliyorum.. Aldığımız üyeler bizleri ilgilendirir.

3-4 yıl öncesinden ne haberin olacak la senin ?
Bide büyümüşte klana üyeleri bu alıyormuş asufnaosmfasfa
Hazar kapıkuluna geldiğinde 16 yaşındaydı
3-4 yıl önceki üylerimizi neredne biliyon amk ayrıca 3-4 yıl önce barlas yok bashi yoktu crpg yeni vardı
Bashi'de 16 yaşının altında üye sadece biz geçtiğimiz zaman vardı doğukanmıydı neydi
Ben 16 yaşından büyüktüm, Mert (Bozdag) büyüktü, Tonyukuk büyüktü ? Kratos 16 yaşında olabilirdi o ara :D

• King
  • Et tu, Brute?
    • View Profile
    • Click for gifts
« Reply #10 on: September 10, 2013, 07:31:06 pm »
Ben Hazardan büyüğüm, tabi yaşla değil başla oluyor, o yüzden kapıkulu var zaten

Offline Real_Hunter

• Baron
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #11 on: September 10, 2013, 07:37:05 pm »
Ben Hazardan büyüğüm, tabi yaşla değil başla oluyor, o yüzden kapıkulu var zaten

Yaş muhabbetine girmeyelim klanın yaş ortalamasının düşük olmadığını sizde benim kadar biliyorsunuz zaten.. Neyse benim söyleyeceklerim bu kadar iyi oyunlar iyi forumlar size.

Offline Olcayto

• Beggar
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #12 on: September 10, 2013, 07:46:52 pm »
Yaş muhabbetine girmeyelim klanın yaş ortalamasının düşük olmadığını sizde benim kadar biliyorsunuz zaten.. Neyse benim söyleyeceklerim bu kadar iyi oyunlar iyi forumlar size.

Göksel abi, ozan abi, Burak abi, Erbobobobosaither abay ?

Offline Real_Hunter

• Baron
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #13 on: September 10, 2013, 09:02:29 pm »
Senin bildiklerin onlar ben 16 yaşındayım benden küçük 3kişi var. Egehan okata bide lapis geldi işte..

Offline Olcayto

• Beggar
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #14 on: September 10, 2013, 10:02:21 pm »
Senin bildiklerin onlar ben 16 yaşındayım benden küçük 3kişi var. Egehan okata bide lapis geldi işte..

amk 2.5 yıl o klanda kalmış olmasam yutturacaksın bana