Benim bildiğin polis su sıkıyor eylemcilere sadece tabi ki orospu çocukluğu var ama sonrasında olan olaylar (son 3 gün falan diyorum) örgütlerin işleri hep o milletin arabasına saldırmalar falan
Sizin bildiğiniz yanıldığınıza yetmiyor amk o suyu hortumdan sıkmıyor bildiğin basınçlı arttırma şöyle düşün sen 1 ay 31 çekmiyorsun sonra deli gibi asılıyorsun bir anda fışkırıyor işte toma denen şeytan icadındanda böyle fışkırıyor. ;)
He su atıyolar götümden biber gazı yedım (taksim) kaç gündür oturamıyorum dogru duzgun uyumuyorum kemıkmı cıkardı artık naptıysa amına kodumun evladı aromalı gaz cıkarmıslar bıde seker gıbı bıse kokuyo nasıl bır döl yarrak ıcadıdır o bınaya kacıyorum polisden telefon cekmıyo doktor yok.ses bombaları bıle atıyolar 3 dakıka boyunca sagır oldum bırsey duyamadım arkamızda patladı oluyo gıbı hıssettım kendımı bır an.bıde toma mıdır nedır ırzını sıkıyım 35 cm celık yapmıslar tas at at bıse olmuyo... taksımde olan bıllır ıcerı araba getırdıler bı baktık adam ıcıne bırseyler dokuyor herkes got korkusu uzaklastı atese verdı.söndürdük za zor yoksa heryer yancaktı haberlerdekı kadar kolay degıl ambulansla bıle pollis getiriyolar(linç ediliyolardı zor kurtuldular)...
cevırebılen cevırsın ugrasamam.
P.S: NE SUYU LAN BILDIGIN YARRAK SOKUYO
Götten yediysen sıkıntı yok keşke götüne sıkışsaydı o bomba'da gavur amı gibi yanaydı götün
şaka bi tarafa izmirdeki eylemde o kaz bombası yerde dönerken ayağıma çarptı bir an dedim ki aha ayağıma g3 sıktılar ayağım yok amk hala götten yemiş kızlar gibi bir nevi spartacus'te olan piç ceaser mıdır ne sikimdir onun gibi hissediyorum kendimi