Neden sürekli valour çıkmasın? Kimvurduya gitmene cevap bile vermiyorum
tam bir israfsın, müsrüflüksün... cevap verme zaten... veremezsin çünkü royans dediğiniz adamın bile başına geliyor el başında indirilme bir arbaletçi tarafından... Bi zamanlar bi bizanslı vardı adını unuttum awlpikeyle 8 e 30 kala takımlar 8 kişi kalan takımı kazandırırdı.. byzantium royans at üstünde el başından sonuna karşı takımdan 7- 8 kişiyi temizliyor zaten.. knitler_hre bir awlpike vakası daha... hearts_başıbozuk.. bir zamanlar kastamonulu_başıbozuk vardı o... bunlar gibi adı akıllara kazınmış karakter değilsen !!! baştan konuşmana hiç gerek yok....
bu arada lacoste de bilinen bi karakter kapıkulundan tanıyorum ben.. ama... oyunda bana çok denk gelmedi.. bir iki kere siege da 5 10 kişiyi arka arkaya delerken gördüm ama o performans süreklimidir bilmem
yenicar, atas, ottoman_guard, black bow the pimp, robin hood, tuttiritari,... gibi aklımda kalan adamlar var da sen onlardan biri misin de böle bi atarlar bi havalardasın onu çözemedim.. ki bu saydığım adamların bile çoğu her el valour alamıyor..