A modot kipróbáltam,nekem pár dologban van csak nagy változás,de nekem sem tetszik egy sor új dolog,a karakter készítő az tréj lett,de legalább betettek új arcokat,nekem harcnál csak az jött elő,hogy több esetben úgy találtam el valakit,hogy telitalálat és utána én sérültem,amikor ő védekezett.A fegyvereknél és pajzsoknál/páncéloknál nincs nagy változás,láttam pár újdonságot,összességében kompenzálva vannak a cuccok.A fegyvereknél úgy láttam a második fejlesztés a sebességre ment,harmadikra meg erőt is rátettek.A könnyű páncélnál azt vettem észre,hogy van jó néhány,ami jó lett,de vannak olyan ágak amik viszont jelentősen csorbítva lettek.Ijászoknál és pajzsosoknál szívatás van,az íjász karakteremmel senkit se tudok megölni,adott wpf mellett se,máskor ment.A pajzsnál meg jó gyorsan leszedik a hp-t.Ezen kívül azt láttam még,hogy beraktak egy limitálót is,hogy ha kétkezest használsz az két slottot foglal,vagyis nem tudod már eljátszani,hogy kétkezes egy íj és két tegeznyi nyílvessző.Sok cuccnál minimális fejlesztés van és változtatási lehetőség,pl a közép kategóriás páncélok fejlesztése is olyan mint a rongyoké.A longbowot vissza degradálták és már nem olyan erőteljes,emellett lassultak is.Néhány tárgynál a pozitívum az,hogy kevesebb az igénye,tehát pl 6 pwd elég hogy az összes íjat használd,más cuccokat meg átneveztek.Szerintem idővel meglehetne ezt szokni,csak kellene akkor nyomban kiadni javítást a javításra,mert a manőverezés nálam egy kalap kaki. :I
Azokból az ötletekből meg amit összegyűjtöttünk és mások is,be kellene nyújtani a fejlesztőkhöz,valamint a modra kellene előterjeszteni egy előfizetési lehetőséget.Akkor nekik is több lenne a motiváció,hogy időre csinálják meg a fejlesztéseket,jelentsék be és fenn tudjanak tartani szervereket.Az eu 6 om most siratom pl,limitálták 20 főre a létszámot és egy újabb játék mod van helyette.Sajnos ez is úgy nézem a vikingr mod sorsára fog jutni,mert nem konzultálnak a játékosokkal,meg kevés is az a szerver,amivel szívesen játszanék.
Én pl bevállalnám azt,hogy havonta fizetek 5 eurót,hogy jó legyen a szerver,előre jelezzék,ha karban tartás van és fejlesztésekre is szóljanak.Szerintem lenne rá vevő,ez szerintem elég kicsi ár ahhoz,hogy játszhass. "ingyent leszámítva"
Másik ötlet,hogy nekünk is kellene valamilyen modot fejleszteni,ami hasonló lenne a crpg-hez.
bocsi ha nagyon eltértem a témától,csak ezt le akartam már írni