O japierdole. Ty Catherina gówno zrobiłaś. Tym tematem na forum zajmowałem się ja, większość ludzi w klanie była lojalna wobec mnie, strategusem zajmowałem się ja a to że nie słuchałem twoich kretyńskich rad by atakować choćby sprzymierzeńców druzhiny z wioską o armii 1000 to raczej dobrze. Zrekrutowałaś kilka osób, to fakt. Wszystkie prócz jednej czy dwóch były nieaktywne. Brawo.
W sumie ty i reginald jesteście bardzo podobni. Oboje gówno robicie a uważacie się za nie wiadomo jak wielkich przywódców.
A co do klanu to zostawiłbym tak jak było jednakże w wakacje mogę mieć problemy z dostępem do kompa, więc lepiej nie brać na siebie zbyt dużo. Arthur to spoko gość i uważam że nasza współpraca jest czymś co może przynieść korzyści obu stronom. Ale Reginald, wielki król bez ziemi nigdy nie będzie w stanie zrozumieć, że nie zawsze dobrze jest być tym kto stoi na samym szczycie hierarchii władzy.
Jaka do cholery większość?
od ciebie byli może
Adiq/ maric /Kinro / KlaKier . i myster aron ktorego ani razu w grze nie widziałam.
Te osoby ja zrekrutowałam jeszcze kilka osob oprocz tego ktorych nie raczyles dopisac do listy
Tomq <
Maestro_Amagawa <
De Schertschutter <
DominikMpl <
Ogniomistrz <
Dowkird <
90% było lojalne wobec mnie
ty nawet rekrutacją sie nie zająłeś ok moze 1 osobe czy 2 zwerbowałeś . ale ja się zajmowałam rekrutacją bo ty angielskiego nie umiesz trudno ci napisac zdanie bez tłumacza google.
Jakich kretyńskich rad ? to ty powiedziałeś żebyśmy poszli na północ na ziemie GO . Czego i tak nie zrobiliśmy.
Klanowiczom zabraniałeś się kolegować z kims z Grey Order . ubzdurałeś sobie ze to ze nasza nazwa ma w sobie Zakon Krwi to musimy byc jakims mrocznym zakonem .
Z tym problemem do kompa to jest kolejna bajeczka poprostu nie chciałeś się klanem zajmować wiec łatwiej ci było go połączyć z Crusadersami wczesniej z N4b .
Postem ty się zajmowałeś bo się uparłeś więc odpuściłam ale widzę że i tak edytujesz tylko listę klanowiczów.
O, a ty może miałeś ziemie ? wymądrzałeś się na strategusie a ciągle miales zmienne zdanie to nie bo nie ma sensu to ok chodzmy gdzies indziej .
To że ktos nie ma ziemi nie znaczy że nie wie więcej niż ty . Teraz masz ziemie bo się z Crusadersami połączyłeś więc sie nie wymądrzaj