Güzel olmuş zırhlar, özellikle deliyi baya beğendim. Var mı bir poll ya da benzeri bir admin darlama portalı? Varsa destek atalım biz de
La keşke bizim dedeyle konuşsanız; o vaktiyle Zimkeden birkaç zırh modeli almıştı, biraz dandikler diyodu. Eklemişken adam gibi eklensin ekipmanlar, sonra adminler hede hödö diyo uğraştırıyolar adamı. Bu arada deli zırhı o kadar etmeyebilir, zira tarihi gerçeklere uygun olsun diyorsanız o zırhın sadece gömlek ve leopar postundan oluşuyor olması lazım. Bu da lamellar kadar zırh etmez, belki kaftan edebilir.
Admin darlama portalı IRC ve pmden darliyoruz
Bi public poll açıcam suggestions ya da cRPG discussionda bu akşam ya da gece.
Deli zırhı khazaghand tipi bir zırh , sertleştirilmiş deri ceketin altında içten dikişli örme zincir var klasik arap tipi khazaghand .
O yüzden mail üstüne ince kumaş olan tipte zırhlardan birine yakın olmasını bekliyor ve istiyoruz.
visitors can't see pics , please
register or
loginBu resmi bana Zimke yolladı , deli zırhının khazaghand oldugunu ve tabi ki bu tufalı kelimenin ne anlama geldiğini bana söyleyen de o =)
edit:
Biz CMP ile falan konusurken zırh konusunda bize Dede'nin miğferi gibi fazla detaylı olmasın dediler.
Oyundaki diğer itemlar çok düz ve detaysız bunların arasında fazla işlemeli parçaların sırıttıgını ve çirkin durdugunu düşünüyorlar.
Dede okuyorsan yazılarımı cmp ile falan bir konuş zırh işine girişmeden istersen .
Biliyorum çok uğraşıyorsun harika modeller yapiyorsun ancak sonra sıkıntı çıkmasın.