Szczerze zastanawiajac sie nad tym tematem - jeszcze nie jestem przekonany - ale sklaniam sie bardziej tez na 27/15
a moze ktos sadzi inaczej?
Skoro chodzi o siege, to może ja coś powiem
Yoozek,
30str
9agi
10IF
10PS
3WM
Ze swoim MW HLC jestem w stanie zabić 2/3 przeciwników na 1-2 hity (Heavy Kuyak + 6IF nie pomaga... osoba leży po dwóch strzałach - sprawdzone wielokrotnie przy duelach
). Ci z cięższymi zbrojami muszą dostać 3-4 razy. Ale to max.
Atletyki nie potrzeba, bo i tak zawsze sobie dobiegnę na czas (czasami łapię taksówkę albo podjeżdżam autobusem pod BD, żeby nie tracić zbyt dużo czasu). O strzelców się zbytnio nie martwię, dużo mi nie zrobią, a jakby już było bardzo niebezpiecznie, to wystarczy się gdzieś schować i poczekać te 5-10 sekund, aż nasi łucznicy ich zdejmą.
9 agi = 3WM = 130WPF w 2h. I to wystarczy, na wszystko, nawet na kolesi z katanami ( Uwielbiam takich, którzy pokazują przed walką, co oni to nie potrafią. Zanim podbiegną, machają na lewo, prawo, z góry, z dołu tak z 20 razy. A jak już się zbliżą to słychać tylko *jeb*, i koniec. Machają od początku przy spawn-poincie
)
Natomiast ty, ze swoim maulem i takim potężnym buildem, schowany przy jakichś drzwiach albo przy drabinie, byłbyś jeszcze bardziej zabójczy. Wszystkie puchy by padały po 2-3 uderzeniach. Zawsze można sobie zamienić 3IF na 3athl, i byłbyś szybszy od kilku osób (ale po co ci to? Z maulem chcesz biegać pierwszy i pierwszy ginąć? nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany
) albo 1IF --> 1shield i kupić jakąś tanią, która obroni przed ostrzałem...
Polecam ten build, bo 6 generacji na nim przeszło jak po maśle i nie nawet myślałem o tym, żeby go zmieniać