@HyeZa:
te majdhogynem főállású klánmenedzsmentről beszélsz
de tetszik amit írtál. A fekete hunok név tetszik, az otakuval annyi a gondom,
hogy nem nagyon vagyok animés/mangás.
Ha kialakul valami olyasmi, hogy van 7-8 olyan fanatistánk, akik hetente 2-3 napot játsszanak minimum, illetve hétvégén nem kizárt,
hogy fent vannak, akkor érdemesebb belemenni a részletekbe.
Más a helyzet, ha külföldiek is bekerülhetnek.
Ez utóbbit én csak és kizárólag úgy tudom elképzelni, hogy a klánon belül van egy "idegenlégió" (ezt a nevükben is jelölnénk vhogy).
Őket aztán-, amikor taktikázunk,- angolul beszélő, megbízott magyar csapattársaink irányítanák, mint osztagokat.
Ha nem játssza elég honfitársunk ezt a játékot, akkor ez utóbbi a járható út.
Ami felé szeretnék elmenni, az már részben a strategushoz is kapcsolódik:
egy magyar mag, és azok a magyarok, akik szeretik az ilyesmit,
kapnak egy 3-5 fős mix(külföldi/magyar) csapatot, aamigot irányíthatnak mondjuk headsettel (TS,Ventrillo,etc.).
A vágyam nyílván az, hogy minden magyar csapatot vezessen, de lehet, hogy valaki nem szereti az ilyesmit,
vagy mondjuk nem beszél angolul egyáltalán, bár erre sincs is mindig szükség, ha például csak az a parancs, hogy kövessenek.
Attól ne féljetek, hogy nem tudunk elég külföldit behozni, nagyon sokan szeretnek csak szimplán utasításokat követni,
nekem is van néha olyanom.
@GMester:
van egy olyan lehetőség, hogy megrajzolod a zászlót, és hozzá lehet adni egy letölthető, kliens oldali csomaghoz, amit aztán ha valaki letölt, akkor például a piros fehér-csíkok helyett egy a magyar címert lát a pajzsodon.
Ilyen csomagot te is készíthetsz, de a legismertebb ilyen a cRPG-hez a
CustomBannerPack, így érdemesebb abba beletetetni.
lényeg a lényeg, ha valakinek van hozzá kedve és tudja használni szépen a photoshop/gimp/etc. progikat,
akkor elküldeném neki a sablont (mondjuk png-be), amire rá lehet rajzolni, és megcsinálhatná a zászlónkat.
neki csak a rajzolással kellene foglalkozni, én elintézek minden mást, hogy bekerüljön a CustomBannerPackba.
Igaz ezek még csak legfeljebb spontán szerveződések a szerveren, de ha van kedved, csak írd át a neved HuN_*sajátneved*-re (kisbetű/nagybetűre figyelj),
válaszd ki azt a zászlót, amelyik két részre van osztva: bal oldalt piros-fehér csíkos, jobb oldalt egyszínű fekete,
és ha tehetjük, verődjünk egy csapatba.
Ezen felül vegyél fel Steam-en (ch0kee) és csatlakozz a 'hunscrpg' Steam-csoporthoz.
(igazából elég ha felveszel engem, én majd meghívlak, ha nem vagy benne)