ah gerizekalı dede ah bu herif var ya nasıl kıskanıyor beni haddi hesabı yok osursam kokmadı dicek o derece ak.
Şimdi:
1)Diagonal'a yöneticilerin küfretmesiyle oyuncunun küfretmesi arasında ne fark var ? Bu kadar mı karaktersizsiniz üyelerinize değer vermiyorsunuz ? Maksat sayınız artsın dimi ?
2)Bizim klanda alınan her oyuncu için kurucu üyeler oylama yapar sonra ben oynayışını test ederim ve alınırsa alınır senin gibi "türk var mı lo ? " sorusu soranı 1 gün sorma kapıkulu tagıyla görme vakası değil =)
3)Biz hiç bir zaman vatan millet sakarya oynamadık senin gibi kayserili şivesi bozuk türkçe konuşan olmamamıza rağmen aklın ve zekan o kadar ufakki panosun söyledikleriyle otorstoroptos unkileri ayırt edemiyorsun.Yine ingilizcede yok o yüzden anlamamışsın yazdıklarımı o yüzden yine öküz gibi atlamışsın koca karılar gibide yazıyı döşemişsin.Bak çocugum panos bizim arkadaşımız şimdi ben biz dalga geçiyoruz birbirimizle o adamda ciddi ciddi söylemiyor anladın ? Ufak beynin çözdü mü ? Hayır =)
4)Otostoroptosun ne amaçla yazdığı ile panosun amacını çözebildin mi ruhhastası ?
Senin gibi bilgisayar ve CcC'den başka hayat amacı olmayan insanlar anca böyle arkamdan dedikodu yapar =)
Gerizekalısın , gerizekalı kalıcan , gerizekalı ölücen hadi şimdi git ülkü ocağına
sonra cicero said me poor inteligence ak
@Pyschero
Karakterden, bahseden "adama" bak. Sürekli olay cikartan terbiyesiz ruhhastasinin tekisin.
Biraz olsun gurur desem oda yok.
Neyini kiskanayim senin allah askina, acinacak haldesin.
Elinde beni elestirebilecegin siyasi düsüncelerim dahil hicbir bilgi yok. At'da tut, belki tutar.
Yok CcC'ymis Ülkü ocaklariymis, Kayseriymis...
Acizligini iyice disa vurmussun.
"Über_IQ"lu kardesim benim, Panosun ne söyleyip söylemedigi beni ilgilendirmiyor.
Benim sana anlatmak istedigim olay sundan ibaret:
Türkce Forumda,sirf yunan bayragini avatarina koydugu icin satasdigin adamdan bahsediyorum.
Atatürke küfür etmesi senin ana avrat düz gitmenden sonra oldu.Kimsede onu savunmadi zaten.
Simdi sen yunan bayragini Avatarina koyunca tabiki komik olmus. HELLAS?? Anladin??
Neyse ben simdi
"Ülkü ocagima yoldaslarimla ulumaya gidiyorum"(CcC) , size iyi oyunlar.
Not: Sahsen yunan bayragina karsida alerjim yok, istedigiz kadar sayfayamiza ekleyebilirsiniz.