canımın sultanı öncelikle ben sandart 2h ler gibi 21/18 oynuyorum ayrıca levelim 30 daha ironflesh bile 4. ayrıca senden on kat iyi blok yaparım ama sadece eğlenmek adına "w"'ya elimi yapıştırım sol tıkı spamlıyorum.
hala oyunu öğrenememişsin birçok clan üyen gibi, ben yukardan vurana kadar abartısız herkes bana ikinciyi sallayabilir blok yapmak zorunda değil. ama onu aşmayı da biz biliyoruz işte. sen hem blok yapamıyorsun hem de atik oynayamıyorsun galiba ki hem kalkan hem spear oyuna yeni baslayan adamın bile bloklayacagı, tek yönden saldıran bi class seçmişsin. öyle milletin peşinden koşup onların dürttügü adama saplamakla olmaz.
p.s: lizard man da "fuck maulers" diyerek koçiğe direk 1e1 küfretmiştir. bence banlansın.
bence tavuk bey banlansın çağatayın kız arkadaşına laf atmış avatarına odaklanmış. korusana clan bebeni
bi de nolur clan maçı yapalım ya insanda biraz gurur olsa yenilecegini bilse de oynar lan Templar'a gelince adam var, Camel'a gelince adam var bize gelince kimse yok. biraz adam olun lan "biz osmanlı torunuyuz biz türküz ülkücüyüz ccc" demekle olmuyo hadi clan maçı.