Selamün aleyküm kardeşler,
Ben düşündüm taşındım ve 18+ bir klan kurmaya karar verdim. Tabi sadece kurucu olacağım ve bize bir lider gerekecek, benim yapmam söz konusu olamaz bile. Zaten haftada ancak 10 saat belki ayırabiliyorum oyuna. Şu an öğle tatilim ve yemek yemiyorum bunu yazıyorum. Oyunu çok sevdim ama ortamı çok beğenemedim. Klanı olmayan 18+ kişiler de klanı olan küfretmeyen ve gereksiz tartışmalara girmeyen arkadaşları davet ediyorum. Öncelikle ihtiyacımız olan ingilizce bilen birini klana dahil edebilmek sanıyorum. Aynı zamanda klan sayfası için de hem ingilizce hem türkçe yardım almam gerekiyor. Daha aklıma gelmeyen birçok konu vardır çözülmesi gereken yardımcı olursanız sevinirim.
Benim buradaki amacım hem arap/türk rp ortamına hem de düzgün ve saygı çerçeveli bir ortama ön ayak olmak. Ben haliyle fazla çaba gösteremeyeceğim ama her akşam foruma girip gelen cevapları ve tepkileri karşılamaya çalışacağım.
Umarım güzel bir fikir olduğunu düşünürsünüz. İnşallah temiz kişilerle temiz bir ortam yaratabiliriz.
Biraz yemek yemeliyim artık yoksa geçmeyecek vakit.
Hadi kalın sağlıcakla