0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Karamurat bu neya Sanada iyi bayramlar
Sefacım ne olabilir, ingilizce bilmiyorum demek işte. Neyseki tek eksiğim ingilizce bilmemek. Bu moda dengeli insanlar var diye başladık forum ortamı güzel muhabbetler döner diye düşündük herkes birbiriyle alay etme peşinde. Mesela senin bunu yazmaktaki beklentin ne benden. Google translate olduğu açık ve ben bu kadar idare edebiliyorum. Aranızdan kimseyi de dost canlısı bulamadığımdan elbette yardım istemeye çekiniyor insan. Yine diyorum çok şükür tek eksiğim ingilizce. Ve bilmemek de ayıp değildir. Benimlle alay etmek isteyen arkadaşa da telefon numaramı pm atayım arasın beni yüzüme alay etsin edebiliyorsa. Her forumdaki konuları okuyuşumda çıldırıyorum ve utanıyorum. Herkes bir propaganda yapma düşüncesinde sanki. Hayattaki tek eğlenceniz bu oyun olduysa anlarım o zaman zaten aklınız yoktur ve söz söylemek yersiz olur ama ben sizleri tekrar bir sağduyuya ve olgunluğa davet ediyorum arkadaşlar. Ve türkçe forum admini arkadaşa da sabır diliyorum, her gün temizlemek zorunda kalıyor herif forumu. Şu, haftada 4 saatlik eğlencem olan oyunda bile ülkemizin niye bu durumda olduğunu anlayabiliyorum gerçekten. Yazık!
Sadece bir şakaydı ciddiye alman beni üzdü