Author Topic: Herkese iyi bayramlar!  (Read 5080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CamelScreamer_ArUdA

• Beggar
  • Renown: 0
  • Infamy: 0
  • cRPG Player
    • View Profile
Re: Herkese iyi bayramlar!
« Reply #15 on: August 29, 2011, 10:31:07 pm »
herkese iyi bayramlar..   

Offline Dede

• Count
  • Renown: 161
  • Infamy: 14
  • cRPG Player
    • View Profile
« Reply #16 on: August 30, 2011, 10:32:13 am »
Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun.
cRPG'de keseniz bolca altin dolsun.
Ölüm fermanimi yazdim,..
calradiada benim'de dikili bir anitim olsun.*

*joke ulan

Offline KaraMurat

• Peasant
  • *
  • Renown: 4
  • cRPG Player
  • Bu babam için...
    • View Profile
  • Faction: Eurabia
« Reply #17 on: August 30, 2011, 03:02:13 pm »
Karamurat bu neya :D

Sanada iyi bayramlar

Sefacım ne olabilir, ingilizce bilmiyorum demek işte. Neyseki tek eksiğim ingilizce bilmemek. Bu moda dengeli insanlar var diye başladık forum ortamı güzel muhabbetler döner diye düşündük herkes birbiriyle alay etme peşinde. Mesela senin bunu yazmaktaki beklentin ne benden. Google translate olduğu açık ve ben bu kadar idare edebiliyorum. Aranızdan kimseyi de dost canlısı bulamadığımdan elbette yardım istemeye çekiniyor insan. Yine diyorum çok şükür tek eksiğim ingilizce. Ve bilmemek de ayıp değildir. Benimlle alay etmek isteyen arkadaşa da telefon numaramı pm atayım arasın beni yüzüme alay etsin edebiliyorsa. Her forumdaki konuları okuyuşumda çıldırıyorum ve utanıyorum. Herkes bir propaganda yapma düşüncesinde sanki. Hayattaki tek eğlenceniz bu oyun olduysa anlarım o zaman zaten aklınız yoktur ve söz söylemek yersiz olur ama ben sizleri tekrar bir sağduyuya ve olgunluğa davet ediyorum arkadaşlar. Ve türkçe forum admini arkadaşa da sabır diliyorum, her gün temizlemek zorunda kalıyor herif forumu. Şu, haftada 4 saatlik eğlencem olan oyunda bile ülkemizin niye bu durumda olduğunu anlayabiliyorum gerçekten. Yazık!

Offline Tonyukuk

• Count
  • Renown: 258
  • Infamy: 58
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Game nicks: MikariN
  • IRC nick: MikariN
« Reply #18 on: August 30, 2011, 03:12:12 pm »
Forumda camel lara araplar hainler serefsizler diyen kmdi acep
Unreal:
Essay ban, 800 words on: "Accepting defeat and learning from it"

GEEKİLLER:only 2 words: "Fuck You!"

Offline sefa66

• Peasant
  • *
  • Renown: 9
  • Infamy: 2
  • cRPG Player
    • View Profile
  • Game nicks: Sefa_Cav-Sefa
« Reply #19 on: August 30, 2011, 03:30:28 pm »
Sefacım ne olabilir, ingilizce bilmiyorum demek işte. Neyseki tek eksiğim ingilizce bilmemek. Bu moda dengeli insanlar var diye başladık forum ortamı güzel muhabbetler döner diye düşündük herkes birbiriyle alay etme peşinde. Mesela senin bunu yazmaktaki beklentin ne benden. Google translate olduğu açık ve ben bu kadar idare edebiliyorum. Aranızdan kimseyi de dost canlısı bulamadığımdan elbette yardım istemeye çekiniyor insan. Yine diyorum çok şükür tek eksiğim ingilizce. Ve bilmemek de ayıp değildir. Benimlle alay etmek isteyen arkadaşa da telefon numaramı pm atayım arasın beni yüzüme alay etsin edebiliyorsa. Her forumdaki konuları okuyuşumda çıldırıyorum ve utanıyorum. Herkes bir propaganda yapma düşüncesinde sanki. Hayattaki tek eğlenceniz bu oyun olduysa anlarım o zaman zaten aklınız yoktur ve söz söylemek yersiz olur ama ben sizleri tekrar bir sağduyuya ve olgunluğa davet ediyorum arkadaşlar. Ve türkçe forum admini arkadaşa da sabır diliyorum, her gün temizlemek zorunda kalıyor herif forumu. Şu, haftada 4 saatlik eğlencem olan oyunda bile ülkemizin niye bu durumda olduğunu anlayabiliyorum gerçekten. Yazık!

Sadece bir şakaydı ciddiye alman beni üzdü  :(
visitors can't see pics , please register or login

Offline KaraMurat

• Peasant
  • *
  • Renown: 4
  • cRPG Player
  • Bu babam için...
    • View Profile
  • Faction: Eurabia
« Reply #20 on: September 03, 2011, 08:15:15 pm »
Sadece bir şakaydı ciddiye alman beni üzdü  :(

Sefa kardeşim. Kimseyi üzmek istemedim. Eğer bu şekilde algıladıysan ben özür dilerim. Sadece daha ciddi bir ortamda bulunmak ve iyi niyetimi de bayramınızı kutlayarak göstermek istedim. Ciddi ve güzel bir mesajda benim ingilizce bilmemem ile ilgili konunun yer alması da hoş değil. Yanılıyorsam bir kez daha özür dilerim.  :rolleyes: